Petit Terrassa

Encara no estàs registrat?Registra't!
Segueix-nos!

Viatja amb el Ferrocarril de Vallparadís

Ferrocarril de Vallparadís - Club Ferroviari de Terrassa
Imprimir
Data
diumenge
29
juliol
de 11:00h a 13:30h, Trenet de Vallparadís
Valora l'activitat
valora valora valora valora valora
Comparteix!

El Ferrocarril de Vallparadís, més conegut com el trenet, és el que es coneix com un vapor viu o modelisme tripulat. Les vies formen un circuit de 340 metres, amb dos ponts i un túnel, per on circulen locomotores i vagons de tren en miniatura. La taquilla del trenet està a l'estació del Sot del Pi. Allà podreu comprar els bitllet i anar cap a les andanes. 

Potser us tocarà la locomotora dièsel Americana, que tiba de cinc vagons, un dels quals està adaptat per a cadires de rodes. També podeu escollir entres els altres dues locomotores de vapor: la Waldenburg o la Mercè, o bé una d'elèctrica, la 311.

Esteu tots acomodats? Ara el revisor picarà els bitllets, i tocarà el xiulet. És hora de sortir! Fixeu-vos bé en tots els detalls del recorregut: els ponts, el túnel, els canvis d'e vies, les cotxeres... I en acabar el viatge sempre podeu fer un volt pel Parc de Vallparadís.

El Ferrocarril de Vallparadís està gestionat, de forma desinteresada, pel Club Ferroviari de Terrassa. Totes les persones que el posen en marxa són voluntàries, i els diners dels bitllets es destinen al manteniment dels trens i les instal.lacions.  El trenet circula cada diumenge d'11 a 13.30 h, excepte el mes d'agost. 

Organitza
Organitzat per:
Club Ferroviari de Terrassa
Lloc
Trenet de Vallparadís
Parc de Vallparadís, sota el pont de la Mútua
Terrassa
Preu Preu: 1€ per persona
EDATS
edat No s'ha especificat cap edat
Localitza-ho!
Comentaris
Vols fer un comentari? Identifica't | Registra't
Activitats relacionades
Qui som | Crèdits | Contacta'ns | Anuncia't
Avís legal | Política de cookies
(c) Essabedé Comunicació, SCP | 2015