Petit Terrassa

Encara no estàs registrat?Registra't!
Segueix-nos!

Jornada de portes obertes al mNACTEC

mNACTEC
Imprimir
Data
diumenge
06
maig
de 10:00h a 14:30h, mNACTEC Museu de la Ciència i la Tècnica de Catalunya
Valora l'activitat
valora valora valora valora valora
Comparteix!

Com cada primer diumenge de mes, el Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya (mNACTEC) fa jornada de portes obertes aquest diumenge, amb entrada gratuïta. Podeu visitar aquesta antiga fàbrica tèxtil: el Vapor Aymerich, Amat i Jover, i veure totes les exposicions del Museu, com 'Enérgeia', sobre les diferents formes d'energia; 'L'enigma de l'ordinador', que explica l'evolució d'aquestes màquines; o les dedicades a l'origen de l'Univers i a la indústria tèxtil. També són especialment recomanables per visitar amb els infants les exposicions 'El cos humà. Com sóc jo?' i 'El transport'. L'exposició sobre el cos humà està pensada perquè els nens puguin interactuar amb els diferents mòduls i aprendre de forma molt dinàmica i com som per dins i com funciona el nostre cos: la respiració, la digestió, els sentits...

A la mostra sobre el transport es pot veure la col.lecció de vehicles del mNACTEC, que inclou caminos, motos, avions, automòbils i bibicletes i permet veure com han evolucionat al llarg des dels inicis del transport a motor a Espanya al 1857, fins a l'actualitat. 

El museu té altres espais que mereixen una visita, com la terrassa solar, les exposicions temporals, la zona dedicada a l'energia... També podeu consultar tota la programació d'activitats familiars del mNACTEC aquí.

Organitza
Organitzat per:
mNACTEC Museu de la Ciència i la Tècnica de Catalunya
Lloc
mNACTEC Museu de la Ciència i la Tècnica de Catalunya
Rambla d'Ègara, 270
08221 Terrassa
Tel. 93 736 89 66
Preu Activitat gratuïta
Lloc A tenir en compte: Entrada gratuïta
EDATS
edat edat edat edat
3
edat
4
edat
5
edat
6
edat
7
edat
8
edat
9
edat
10
edat
11
edat
12
edat
Localitza-ho!
Comentaris
Vols fer un comentari? Identifica't | Registra't
Activitats relacionades
Qui som | Crèdits | Contacta'ns | Anuncia't
Avís legal | Política de cookies
(c) Essabedé Comunicació, SCP | 2015