Petit Terrassa

Encara no estàs registrat?Registra't!
Segueix-nos!

Espai d'intercanvi de cromos

Imprimir
Data
diumenge
10
juny
de 18:00h a 19:00h, Area de Serveis Temps Lliure Q8
Valora l'activitat
valora valora valora valora valora
Comparteix!

Teniu petits col·leccionistes dels cromos de moda a casa? Si voleu completar la 'cole', canviar cromos repes amb algú altre és imprescindible, però no sempre és fàcil trobar amb qui i on fer-ho més enllà dels companys del cole i altres amics. A Terrassa hi ha dos espais on podeu trobar altres famílies que volen canviar cromos: cada diumenge de 18 a 19 h a l'Àrea de Serveis Temps Lliure Q8, a la carretera de Matadepera, i cada dissabte d'11 a 13 h davant de la botiga de xuxes Madronita, a l'avinguda Jaquard. Quins cromos porten de cap als vostres fills? els de la Lliga de futbol? els dels Pokemon? o potser polseres de colors o star monsters? Sigui el que sigui, segur que en aquests dos llocs trobeu algú altre amb les mateixes ganes que vosaltes de canviar cromos repetits i acabar la col·lecció! 

Col·leccionar pot ser una activitat molt educativa, que ajuda a treballar diverses habilitats. Una d'elles és la constància, ja que cal fer un esforç per omplir l'àlbum, però un cop que ho aconsegueixen els suposa una gran satisfacció per haver estat capaços de fer-ho. També d'adonen que han de tenir cura de les coses, perquè els cromos estripats no els podran canviar.

A més s'ha de ser ordenat per omplir l'àlbum com toca, saber quins cromos et falten, quins tens repes o quins van més buscats per poder-los canviar. Alhora, intercanviar cromos ajuda als infants a relacionar-se amb altres nens i nenes, fer nous amics, aprendre a negociar per aconseguir un canvi just o a tenir paciència si no pots aconseguir aquell cromo tan valuós. 

Organitza
Organitzat per:
Madronita
Area de Serveis Temps Lliure Q8
Lloc
Area de Serveis Temps Lliure Q8
Crta. Matadepera Km 1,750
08226 Terrassa
Tel. 937 355 133/
Preu Activitat gratuïta
EDATS
edat edat edat edat edat edat
5
edat
6
edat
7
edat
8
edat
9
edat
10
edat
11
edat
12
edat
Localitza-ho!
Comentaris
Vols fer un comentari? Identifica't | Registra't
Activitats relacionades
Qui som | Crèdits | Contacta'ns | Anuncia't
Avís legal | Política de cookies
(c) Essabedé Comunicació, SCP | 2015