Petit Terrassa

Encara no estàs registrat?Registra't!
Segueix-nos!

Xerrada 'Comunicació no violenta: com ens relacionem a casa?'

Imprimir
Data
dimarts
06
març
de 18:00h a 19:30h, Biblioteca Central de Terrassa - BCT
Valora l'activitat
valora valora valora valora valora
Comparteix!

Tropos Consultors Objectius organitza aquesta xerrada amb els objectius de donar a conèixer el quadrat de la comunicació: els quatre canals paral·lels; prendre consciència què la majoria de problemes venen de la divergència de canals i el nostre llenguatge conté un bon nivell de violència (usualment no conscient), i ser capaços de veure com podem canviar els nostres patrons de comunicació.

"No m’escolta”, "No entenc què diu”, “Per què sempre s’ho agafa tot a la tremenda?”... Són exemples d’expressions que sovint ens diem quan parlem (o intentem fer-ho) amb els nostres fills i filles, especialment quan creixen. En aquest taller es preten donar a conèixer els quatre nivells simultanis de la comunicació i com podem canviar els nostres hàbits per parlar i escoltar conscientment de forma no violenta. 

La sessió anirà a càrrec de Carles Guillamon, consultor de negoci i organització empresarial i formador. Per assistir cal inscriure's per telèfon o correu electrònic al Servei d’Educació de l'Ajuntament de Terrassa:  Telf 937803511 o per correu electrònic a promocio.educativa@terrassa.cat

Aquesta xerrada s'emmarca en la programació d'activitats i xerrades adreçades als pares i mares del Servei d'Educació de l'Ajuntament de Terrassa. Tracten sobre temes relacionats amb la relació amb els fills, l'educació o l'aprenentatge amb l'objectiu de donar eines i ajudar als pares i mares que sovint es plantegen dubtes i preguntes incontestables, que poden crear neguit o inseguretat.

Organitza
Organitzat per:
Ajuntament de Terrassa
Lloc
Biblioteca Central de Terrassa - BCT
Passeig de les Lletres, 1
08221 Terrassa
Tel. 937 894 589
Preu Activitat gratuïta
Lloc A tenir en compte: Cal fer inscripció prèvia
EDATS
edat No s'ha especificat cap edat
Localitza-ho!
Comentaris
Vols fer un comentari? Identifica't | Registra't
Activitats relacionades

No s'han trobat activitats relacionades

Qui som | Crèdits | Contacta'ns | Anuncia't
Avís legal | Política de cookies
(c) Essabedé Comunicació, SCP | 2015