Petit Terrassa

Encara no estàs registrat?Registra't!
Segueix-nos!

Jornada de portes obertes al mNACTEC

mNACTEC
Imprimir
Data
divendres
18
maig
de 9:00h a 18:00h, mNACTEC Museu de la Ciència i la Tècnica de Catalunya
Valora l'activitat
valora valora valora valora valora
Comparteix!

El 18 de maig se celebra el Dia Internacional dels Museus i el Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya (mNACTEC) s'afegeix a la celebració fent jornada de portes obertes, amb entrada gratuïta el mateix dia 18 de 9 a 18 h, i el dissabte 19 de maig des de les 7 del vespre a la 1 de la matinada.

Podeu visitar aquesta antiga fàbrica tèxtil: el Vapor Aymerich, Amat i Jover, i visitar totes les exposicions del Museu de la Ciència i la Tècnica de Catalunya. Són especialment recomanables per visitar amb els infants les exposicions 'El cos humà. Com sóc jo?' i 'El transport'. L'exposició sobre el cos humà està pensada perquè els nens puguin interactuar amb els diferents mòduls i aprendre de forma molt dinàmica i com som per dins i com funciona el nostre cos: la respiració, la digestió, els sentits...

A la mostra sobre el transport es pot veure la col.lecció de vehicles del mNACTEC, que inclou caminos, motos, avions, automòbils i bibicletes i permet veure com han evolucionat al llarg des dels inicis del transport a motor a Espanya al 1857, fins a l'actualitat. 

El museu té altres espais que mereixen una visita, com la terrassa solar, les exposicions temporals, la zona dedicada a l'energia. Podeu consultar totes les activitats infantils i familiars del museu aquí. I en aquest enllaç totes les activitats dels museus de Terrassa amb motiu del Dia i Nit dels Museus.

Organitza
Organitzat per:
mNACTEC Museu de la Ciència i la Tècnica de Catalunya
Lloc
mNACTEC Museu de la Ciència i la Tècnica de Catalunya
Rambla d'Ègara, 270
08221 Terrassa
Tel. 93 736 89 66
Preu Activitat gratuïta
Lloc A tenir en compte: Entrada gratuïta
EDATS
edat edat edat edat
3
edat
4
edat
5
edat
6
edat
7
edat
8
edat
9
edat
10
edat
11
edat
12
edat
Localitza-ho!
Comentaris
Vols fer un comentari? Identifica't | Registra't
Activitats relacionades
Qui som | Crèdits | Contacta'ns | Anuncia't
Avís legal | Política de cookies
(c) Essabedé Comunicació, SCP | 2015