Petit Terrassa

Encara no estàs registrat?Registra't!
Segueix-nos!

Exposició 'Mag Lari, la màgia de la indumentària'

Imprimir
Data
dijous
12
juliol
de 10:00h a 14:00h, Centre de Documentació i Museu Tèxtil
Valora l'activitat
valora valora valora valora valora
Comparteix!

El Mag Lari és Josep Maria Lari Viaplana, nascut a Barcelona l’any 1973. Es va iniciar en el món de la màgia gràcies a un llibre del mag Juan Tamariz que li van regalar els seus pares. Va fer la seva primera actuació l’any 1992 i a partir de llavors ha dedicat tots els seus esforços  a consolidar-se com el gran mag que és avui en dia.

A cada una de les seves representacions dedica una especial atenció a la indumentària,  ja que la seva vestimenta i la del seu equip, en són una peça clau. Des dels seus inicis va desmarcar-se del vestuari clàssic en color negre dels mags, i ja en el moment de la concepció de l'espectacle visualitza la indumentària del seu equip i seva.

Cada espectacle del Mag Lari ens submergeix en un món màgic i irreal, de sofisticada elegància. Tot plegat acompanyat d’una acurada escenografia i d’una sorprenent selecció musical. Els canvis de vesturari sovintejen en els seus shows, de vegades a un ritme frenètic. És per això que utilitza Velcros, imants, postissos, etc. Els teixits han de ser còmodes, però també resistents i flexibles. I tot plegat ha de permetre adequadament els moviments dalt de l'escenari, adequar-se a la il·luminació necessària... Un procés minuciós i complex.

A l'exposició s'hi poden veure peces d'indumentària, figurins i elements d'atrezzo d'alguns dels seus espectacles com Increïble (2000), Estrelles de la Màgia (2002), Millennium (2004), Secrets (2007), Splenda
(2011), La Màgia de Mag Lari (2013), Lari Poppins (2015), Ozom (2016) i Dolce Vita (2017).

L'exposició es pot visitar fins el 31 de desembre a la 2a planta del Centre de Documentació i Museu Tèxtil. L'horari d'obertura és el dimarts i els dijous de 10 a 14 h i de 16 a 19 h; i els divendres i diumenges de 10 a 14 h. (Agost i festivitats tancat). Paral·lelament s'oferiran visites comentades i tallers l'1 de juliol, amb motiu de la Festa Major de Terrassa, i visites i tallers infantils als 'Diumenges familiars al Museu' els dies 9 de setembre i 7 d'octubre.

Organitza
Organitzat per:
Centre de Documentació i Museu Tèxtil
Lloc
Centre de Documentació i Museu Tèxtil
Salmeron, 25
08222 Terrassa
Tel. 937315202
Preu Activitat gratuïta
EDATS
edat No s'ha especificat cap edat
Localitza-ho!
Comentaris
Vols fer un comentari? Identifica't | Registra't
Activitats relacionades

No s'han trobat activitats relacionades

Qui som | Crèdits | Contacta'ns | Anuncia't
Avís legal | Política de cookies
(c) Essabedé Comunicació, SCP | 2015