Petit Terrassa

Encara no estàs registrat?Registra't!
Segueix-nos!

Espectacle 'Clowntífics, la ciència més pallassa'

Imprimir
Data
diumenge
18
novembre
12:00h, mNACTEC Museu de la Ciència i la Tècnica de Catalunya
Valora l'activitat
valora valora valora valora valora
Comparteix!

Orilo i Arlequino són dos científics que treballen en un laboratori. Tenen un gran repte: preparar el set d'experiments científics més gran del món mundial i universal. El problema és que no ho poden aconseguir sols, necessiten la vostra ajuda! L'espectacle és interactiu i requerirà de la col·laboració de voluntaris del públic perquè pugin a l'escenari i participin als experiments científics.

Es tracta d'una activitat del grup The Big Van Theory - Científicos sobre Ruedas, que mitjançant històries dramatitzades permeten introduïr petits i grans a l'experimentació científica. A través del joc, aprendreu conceptes científics i la utilització del mètode científic per a la presa de decisions raonades i basades en el coneixement. 

L'activitat s'emmarca en la Setmana de la Ciència 2018, que enguany celebra la seva 23a edició del 9 al 18 de novembre arreu de Catalunya. Durant la setmana es celebraran un munt d'activitats de divulgació científica per tot el territori, i posarà a l'abast de la població un ampli ventall d'activitats relacionades amb el món científic.

L'espectacle està recomanat per infants a partir dels 6 anys. Es poden fer reserves a través del web del mNATEC fins al divendres anterior a l'activitat a les 13h. A partir d'aquella hora, les reserves s'han de fer per telèfon al 93 736 89 66. Es requereix que els infants vagin acompanyats d'un adult.

Organitza
Organitzat per:
mNACTEC Museu de la Ciència i la Tècnica de Catalunya
Lloc
mNACTEC Museu de la Ciència i la Tècnica de Catalunya
Rambla d'Ègara, 270
08221 Terrassa
Tel. 93 736 89 66
Preu Activitat gratuïta
EDATS
edat No s'ha especificat cap edat
Localitza-ho!
Comentaris
Vols fer un comentari? Identifica't | Registra't
Activitats relacionades

No s'han trobat activitats relacionades

Qui som | Crèdits | Contacta'ns | Anuncia't
Avís legal | Política de cookies
(c) Essabedé Comunicació, SCP | 2015