Publicitat
Petit Terrassa

Encara no estàs registrat?Registra't!
Segueix-nos!

Exposició 'Mag Lari: La màgia de la indumentària'

Imprimir
Data
dimarts
15
gener
de 10:00h a 19:00h, Centre de Documentació i Museu Tèxtil
Valora l'activitat
valora valora valora valora valora
Comparteix!

El Centre de Documentació del Museu Tèxtil fa un recorregut per la indumentària d’espectacle del Mag Lari. Des de pràcticament els seus inicis, Josep Maria Lari és un mag que ha renovat els escenaris. Va saber sortir del negre clàssic que sempre caracteritzava els mags, dedicant a cada una de les seves representacions una especial atenció a la indumentària. Cada un dels seus shows ens submergeix en un món màgic i irreal, de sofisticada elegància. Tot plegat acompanyat d’una acurada escenografia i d’una sorprenent selecció musical. Si hi afegim la seva manera de fer màgia, carismàtica, divertida i desenfadada, juntament amb una gran capacitat comunicativa i la seva original estètica, formen un conjunt que el consolida com un mag únic, un gran showman de la màgia.

L’elegància sofisticada de cada espectacle es transmet especialment en la indumentària. Des de l’inici, quan en Lari pensa en un nou espectacle, ja en visualitza la indumentària que duran ell i el seu equip. El dissenyador del vestuari en fa els esbossos i escull les mostres de teixit. La part de producció és complexa, ja que sempre hi ha un gran nombre de peces a realitzar tant per ell com per a tot els seus col·laboradors. S’han de fer els patrons, la confecció i les emproves. Un cop tot enllestit, es fa el que en diuen l’assistència al teatre i és que, un cop dalt l’escenari i amb la il·luminació corresponent, els encarregats del vestuari encara poden fer canvis si veuen que hi ha brillantors, desproporcions o el mag no es mou prou còmodament.

El mag Lari es canvia molt sovint de vestit, de vegades a un ritme frenètic, i és per això que cada peça s’ha d’adaptar a la necessitat de canvis ràpids a base de velcro, imants, postissos.... Utilitza teixits còmodes però també resistents i flexibles, adquirits en comerços especialitzats del país i també forans, però els dissenys i els brodats o resta d’aplicacions es realitzen en tallers de Barcelona, a excepció d’una casaca brodada amb fils metàl·lics, feta a Pakistan. En la majoria dels seus vestits hi aporta gran decoració brodada, amb pedreria, tatxoles d’acer, entre d’altres. A l’exposició hi veurem indumentària dels seus espectacles, tot acompanyat de figurins i d’elements d’atrezzo de diversos dels seus muntatges.

Organitza
Organitzat per:
Centre de Documentació i Museu Tèxtil
Lloc
Centre de Documentació i Museu Tèxtil
Salmeron, 25
08222 Terrassa
Tel. 937315202
Preu Preu: No especificat
EDATS
edat No s'ha especificat cap edat
Localitza-ho!
Comentaris
Vols fer un comentari? Identifica't | Registra't
Activitats relacionades
Qui som | Crèdits | Contacta'ns | Anuncia't
Avís legal | Política de cookies
(c) Essabedé Comunicació, SCP | 2015