Petit Terrassa

Encara no estàs registrat?Registra't!
Segueix-nos!

Vermut musical amb El Sobrino del Diablo

Imprimir
Data
diumenge
25
agost
12:30h, Bau House, el bar de la Baumann
Valora l'activitat
valora valora valora valora valora
Comparteix!

Cada diumenge el Bau House, el bar de la Casa Baumann, amenitza l'hora del vermut amb música apta per a tots els públics perquè pugueu gaudir d'aquest espai fresc i tranquil mentre preneu l'aperitiu en família. L'entrada al local és gratuïta, tot i que al final del concert us demanaran si voleu contribuir als músics en la modalitat de taquilla inversa. 

Aquest diumenge la música anirà a càrrec de Juan Gómez, més conegut com el Sobrino del Diablo. Diu la llegenda urbana que Gómez era un professor de Batxillerat de llengua i literatura que va decidir canviar les aules pels escenaris, l’any 1999. Des d’aleshores ha realitzat més de 2.000 concerts per tota Espanya, sobretot en sales, bars, restaurants i equipaments culturals d’aforament petit i mitjà, tot i que també ha actuat en festivals com ara el Barnasants, el Migas Rock o el Festival Socarrat, entre d’altres.

Els seus temes musicals solen tenir contingut humorístic i de sàtira política i social, sempre des d’un punt de vista irònic. Els estils musicals que practica són variats; des del reggae al rock&roll, passant pel heavy metal, la cançó d’autor, el blues o la música tradicional irlandesa.

Organitza
Organitzat per:
BauHouseBar
Lloc
Bau House, el bar de la Baumann
Av. Jacquard, 1
08222 Terrassa
Tel. 659 49 07 61
Preu Preu: Taquilla inversa
EDATS
edat No s'ha especificat cap edat
Localitza-ho!
Comentaris
Vols fer un comentari? Identifica't | Registra't
Activitats relacionades

No s'han trobat activitats relacionades

Qui som | Crèdits | Contacta'ns | Anuncia't
Avís legal | Política de cookies
(c) Essabedé Comunicació, SCP | 2015