Petit Terrassa

Encara no estàs registrat?Registra't!
Segueix-nos!

Visita la Casa Alegre de Sagrera

Lavabo Casa Alegre de Sagrera - Museu de Terrassa
Imprimir
Data
dimecres
13
juny
de 16:00h a 20:00h, Casa Alegre de Sagrera. Museu de Terrassa
Valora l'activitat
valora valora valora valora valora
Comparteix!

La Casa Alegre de Sagrera ara és una de les seus de Museu de Terrassa, però va ser construida a principis del segle XIX com a residència de Joaquim de Sagrera, fabricant tèxtil. A finals del segle XIX la casa la va heretar la Mercedes Sagrera, que es va casar amb Francisco Alegre. Van decidir restaurar-la al 1911 i va ser durant aquesta reforma que l'arquitecte Melcior Vinyals li va conferir els trets modernistes que encara conserva. 

Així dons, la casa deu el seu actual nom als seus antics propietaris, els Alegre de Sagrera. Avui és un magnífic exemple d'una residència de la burgesia de primers del segle XX, amb vitralls, elements de forja o un jardí adjacent que també és obert al públic i que val la pena visitar en família. 

Podeu visitar-la de dimecres a dissabte de 10.00 a 13.00 h. i de 16.00 a 20.00 h. i diumenges d'11.00 a 14.00 h., dilluns, dimarts i festius tancat. Durant el mes de juny, a més, trobareu els exposats tots els Capgrossos de l'any de Terrassa.

Entrada regular: 3€. Entrada gratuïta: residents a Terrassa, menors de 6 anys, el 1r cap de setmana de cada mes, jornades de portes obertes, carnet ICOM, carnet AMC - Associació de Museòlegs de Catalunya, personal docent i investigador acreditat i persones a l'atur amb acrecitació.

Entrada reduïda (2€): majors de 65 anys, estudiants, grups de més de 20 persones, persones amb discapacitat i famílies nombroses.

Abonament a les tres seccions del Museu de Terrassa (Seu d'Ègara, Castell Cartoixa de Vallparadís i Casa Alegre de Sagrera): entrada regular 7 euros /entrada reduïda 4 euros per majors de 65 anys, estudiants, grups de més de 20 persones, persones amb discapacitat i famílies nombroses.

Organitza
Organitzat per:
Museu de Terrassa
Lloc
Casa Alegre de Sagrera. Museu de Terrassa
Carrer de la Font Vella, 29 -31
08221 Terrassa
Tel. 937316646
Preu Preu: Gratuït residents a Terrassa i menors de 6 anys. Entrada general 3€
Lloc A tenir en compte: Descomptes per a jubilats i grups
EDATS
edat No s'ha especificat cap edat
Localitza-ho!
Comentaris
Vols fer un comentari? Identifica't | Registra't
Activitats relacionades
Qui som | Crèdits | Contacta'ns | Anuncia't
Avís legal | Política de cookies
(c) Essabedé Comunicació, SCP | 2015