Petit Terrassa

Encara no estàs registrat?Registra't!
Segueix-nos!

'Cantem amb el Nico', especial Sant Jordi

Cantem amb el Nico - BCT Xarxa
Imprimir
Data
dimecres
18
abril
de 18:00h a 19:00h, Biblioteca Central de Terrassa - BCT
Valora l'activitat
valora valora valora valora valora
Comparteix!

Nascuts per llegir el programa de les biblioteques públiques de Terrassa adreçat a famílies amb infants de 0 a 3 anys. Amb la lectura com a eix fonamental i amb la complicitat dels CAPs participants, trobareu activitats que fomenten la lectura com a vehicle per afavorir el desenvolupament intel.lectual i emocional dels infants.

La lectura en veu alta als nens, ja de ben petits, estimula el plaer d'escoltar i el gust per aprendre, millora la relació entre pares i fills i facilita el desenvolpament del llenguatge i la comprensió d'idees. 

La sessió de 'Cantem amb el Nico' de l'abril estarà especialment dedicada a Sant Jordi. Anirà a càrrec d'Aina Redondo, Isabel Solsona i Eva Marbà, Marta Mas i Marcela Rubio, en Nico, animarà als pares i mares a cantar i ballar cançons amb els seus fills.

Activitat adreçada a infants de 0 a 3 anys. Places limitades. Cal inscriure's al programa 'Nascuts per llegir' per a participar. Les inscripcions es poden fer a la Sala infantil de la BCT per telèfon al 93.789.45.89 (a partir de les 10:00 del matí). 

Organitza
Organitzat per:
BCT Xarxa
Lloc
Biblioteca Central de Terrassa - BCT
Passeig de les Lletres, 1
08221 Terrassa
Tel. 937 894 589
Preu Activitat gratuïta
Lloc A tenir en compte: Les inscripcions començaran el primer dia laborable del mes i es podran fer per telèfon (Tel. 937 894 589 ) o a la mateixa sala infantil de la biblioteca.
EDATS
edat
0
edat
1
edat
2
edat
3
edat edat edat edat edat edat edat edat edat edat
Localitza-ho!
Comentaris
Vols fer un comentari? Identifica't | Registra't
Activitats relacionades

No s'han trobat activitats relacionades

Qui som | Crèdits | Contacta'ns | Anuncia't
Avís legal | Política de cookies
(c) Essabedé Comunicació, SCP | 2015