Publicitat
Petit Terrassa

Encara no ests registrat?Registra't!

'Dinosaurs Tour' a Parc Vallès

Imprimir
Data
dimecres
28
abril
de 17:00h a 20:00h, Parc Vallès
Valora l'activitat
valora valora valora valora valora
Comparteix!

La considerada com l'exposició itinerant de dinosaures animatrònics més gran d'Europa arriba a Terrassa per instal·lar-se en una gran carpa al recinte de Parc Vallès del 24 d'abril al 2 de maigDinosaur Tour, que ha recorregut més d'una desena de països europeus (Alemanya, França, Itàlia, Regne Unit, Noruega, Polònia o Romania, entre d'altres), presenta una trentena de peces a mida real, algunes d'elles animatròniques, que simulen l'aspecte i el comportament dels dinosaures. "Els visitants hi poden veure els últims avenços tecnològics. Els dinosaures que exposem es mouen i fins i respiren",expliquen els responsables de la mostra. "És en un autèntic Parc Juràssic", afegeixen.

Dinosaurs Tour exposa triceratops, tiranosaures, protoceratops, parasaurolofus, estegosauris, espinosauris, diplodocus i el famós tiranosaure rex a mida real, entre d'altres. A més de les peces, es realitzen projeccions didàctiques sobre la forma de vida d'aquesta fauna prehistòrica i altres sorpreses.  

L'exposició compta amb totes les mesires de seguretat. Cal comprar les entrades digitalment i, a ser possibles, portar-les al mòbil. L'aforament és reduït i cal seguir els circuits marcats per tal d'evitar aglomeracions.

Organitza
Organitzat per:
Lloc
Parc Vallès
Avda. del Tèxtil, s/n. Pol. Industrial Sta. Margarida II
08223 Terrassa
Tel. 937317008
Preu Preu: 9,00€
Preu Compra la teva entrada
Inscriu-te en aquesta activitat
EDATS
edat No s'ha especificat cap edat
Localitza-ho!
Comentaris
Vols fer un comentari? Identifica't | Registra't
Activitats relacionades
Qui som | Crdits | Contacta'ns | Anuncia't
Avs legal | Poltica de cookies
(c) Essabed Comunicaci, SCP | 2015