Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Pedalada popular per la Setmana Europea de la Mobilitat

Diumenge 22 setembre - 10:00 - 12:00

Plaça Nova de Terrassa

Edats recomanades:

Preu: Activitat gratuïta amb inscripció presencial a Plaça Nova

La bicicleta no contamina, és accessible, divertida… així que, per que no fer-ne una pedalada? L’Ajuntament de Terrassa vol sensibilitzar la ciutadania sobre els beneficis de l’ús de la bicicleta com a mitjà de transport ideal per a la ciutat.  Un any més, Terrassa se suma a la Setmana Europea de la Mobilitat amb una pedalada popular oberta a tothom i no competitiva.  El recorregut és de 8 quilòmetres. Tots els nens i nenes participants que hi aneu amb la vostra seva bicicleta, heu de poder anar en bici durant tot el recorregut. No hi ha grans pujades, però hi ha alguna rampa sostinguda.

La sortida i arribada es faran a la plaça Nova. La recepció dels participants serà a les 10.00 mentre i a les 10.30 s’iniciarà el recorregut, que té una durada aproximada d’una hora i mitja.
Abans però, tots els participants de la pedalada fareu un mosaic humà en forma de bicicleta somrient. La Pedalada passarà per la rambla d’Ègara, l’avinguda de l’Abat Marcet, la rambla de Francesc Macià, l’avinguda de Jaume I, la carretera de Castellar, l’avinguda de Jacquard, el carrer del Puig Novell i Baldrich, per acabar el seu recorregut a la plaça Nova.

Mostra els detalls

Data:
Diumenge 22 setembre
Hora:
10:00 - 12:00
Categoria d'Esdeveniment:

Organitzador

Ajuntament de Terrassa
Telèfon
937 39 70 00