L’Ajuntament de Terrassa obre el període per demanar l’ajut pel menjador escolar del curs 2024-2025

L’ajut públic pot demanar-se fins al 10 de maig
Els aliments d’un servei escolar de menjador | © Petit Terrassa
REDACCIÓ
info@petitterrassa.cat
Comparteix aquesta notícia

L’Ajuntament de Terrassa ha obert el període per a sol·licitar ajuts econòmics per al menjador escolar del curs 2024-2025. La presentació es podrà fer de forma telemàtica fins al 10 de maig. Així, les famílies de l’alumnat d’educació infantil, de primària i d’educació secundària obligatòria que tenien concedit l’ajut durant aquest curs escolar, rebran un missatge de text amb un enllaç des del qual podran visualitzar l’esborrany del pròxim curs.

Si les dades són correctes, només hauran de validar les seguint les instruccions del sistema, i la sol·licitud quedarà tramitada. Si les dades s’han de modificar, caldrà que comuniquin les esmenes mitjançant el següent enllaç. Les famílies que no hagin rebut l’esborrany o vulguin presentar una sol·licitud nova, hauran d’omplir aquest formulari fent constar el codi identificador de l’alumne/a (anomentat IDALU), assignat pel Departament d’Educació i que ha de facilitar el centre educatiu.

En cas de separació de les persones progenitores, també caldrà presentar el conveni de regulació amb la pensió d’aliments o compensatòria. Per a l’alumnat que es trobi en situació d’acolliment familiar, serà necessari aportar la resolució d’acolliment. Les persones que necessitin suport en la tramitació de la sol·licitud poden demanar cita prèvia presencial a qualsevol dels Punts d’Orientació Social distribuïts pels diferents districtes de la ciutat o a través d’una cita telefònica a l’Oficina de Prestacions Socials.

La Generalitat atorga els ajuts a través del Consell Comarcal del Vallès Occidental, mitjançant un barem establert anualment que té en consideració les condicions socioeconòmiques, geogràfiques i familiars de l’alumnat. Cobreixen des del 70% fins al 100% del preu màxim per al menjador establert a l’escola pública.

Un cop comunicada la resolució, l’Ajuntament pot complementar fins al 100% d’aquest preu màxim els ajuts de les famílies que els serveis socials municipals considerin necessari prèvia valoració de cada cas. Durant el curs 2023-2024 s’han concedit 7001 ajuts de les 9130 sol·licituds tramitades.

Les notícies més vistes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Altres notícies que et poden interessar...