Terrassa agrupa en un únic programa totes les activitats infantils de la ciutat

La primera edició, corresponent a la tardor de 2024, inclou propostes de tots els àmbits i se n’han imprès 5.000 exemplars que es distribuiran a diversos equipaments
La presentació del programa, al Teatre Alegria | (c) Petit Terrassa
MARC SABATER
info@petitterrassa,cat
Comparteix aquesta notícia

Una nova publicació impresa agruparà a partir d’ara tota la programació infantil i familiar de Terrassa. L’Ajuntament de Terrassa va presentar divendres la primera edició d’aquest programa, que s’editarà cada trimestre. Se n’han imprès 5.000 exemplars que ja es poden trobar a diferents equipaments i serveis. Les activitats que s’hi inclouen abarquen un rang d’edats que va dels 0 als 16 anys. “Per nosaltres era important tenir una programació global i també ho era per les famílies que, d’aquesta forma, tindran una llista dia a dia de les activitats i un lloc on anar-les a consultar totes”, creu la regidora de Promoció Cultural Rosa Boladeras.

Per Boladeras —que malgrat ser també regidora de Comunicació, sembla desconèixer l’existència del Petit Terrassa—, el fet que la ciutat rebi cada dia més famílies “com a resultat de la gentrificació” i de la recerca d’una millor qualitat de vida, obliga a estructurar una programació molt diversa, que té molts responsables i es difon a través de molts canals. El nou programa unificat serà “un canvi de comunicació important perquè permetrà segmentar la informació i fer xarxa amb les entitats, que són el tresor de la ciutat”.

El programa de tardor 2024 inclou propostes de teatre, música, dansa, circ, cinema, tallers i exposicions, per bé que en alguns casos simplement s’hi adjunta un enllaç o un codi QR per consultar la programació online o, en d’altres, part de les propostes previstes no s’hi han pogut incloure perquè el programa va anar a impremta abans que es tanquessin totes les programacions. Els responsables municipals confien, però, que de cara a les edicions d’hivern o de primavera, els diferents organitzadors d’activitats familiars es podran anar sincronitzant per ser a temps d’incloure totes les seves propostes al programa.

Les notícies més vistes

2 Comentaris

  1. Benvolgut/da Petit Terrassa, esclar que et conec! 🤗 I m’heu fet pensar que perquè no sumem per la ciutat.?Potser us agradaria incloure la vostra agenda a la web de Cultura per difondre la vostra meravellosa feina
    o qualsevol altre idea que us faci bé. En parlem?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Altres notícies que et poden interessar...