Els millors llibres per tornar a l’escola d’una forma divertida

Nens a una classe de primària | (c) Pixabay
Llibreria Bambú
info@llibreriabambu.com
Comparteix aquesta notícia

S’ha acabat l’estiu i toca començar a preparar-se per la tornada a l’escola. Després de gairebé tres mesos de vacances, tornar a la rutina no és fàcil i molts infants es mostraran nerviosos i amb poques ganes.

Però aquí són la Verònica i l’Antonina, especialistes en literatura infantil i juvenil de la Llibreria Bambú, per recomanar-nos una selecció d’històries de la tornada a l’escola que us deixaran un somriure ben gran a la cara. Ja sabeu, només llegint ens farem més grans!

Un dia a l’escola
Autor/a: Pepita Català
Il·lustradora: Laura Catalán
Editorial: Cruïlla
Aquest conte ens explica el que passa durant tot un dia a l’escola amb els nens i nenes d’aquesta classe d’infantil. A les 8, ja hi ha els primers nens i nenes, on llegeixen, juguen i passen l’estona. A les 9, les classes estan a punt de començar… Un llibre de cartó de tretze dobles pàgines que mostra, a totes elles, un tall transversal d’una escola.

Un dia a l’escola
Autor/a: Marianne Dubuc
Editorial: Joventud
La Pom l’any que ve començarà l’escola. Té moltíssimes ganes d’anar-hi, però li sembla que esperar un any és molt de temps. Llavors ha decidit d’anar a visitar totes les escoles dels seus amics els animals. Un llibre ple d’aventures on els més petits s’ho passaran d’allò més bé gaudint de les seves il·lustracions i detalls.

Els Dudús van a l’escola
Autor i il·lustrador: Patricia Geis
Editorial: Cruïlla
Els Dudús comencen l’escola i ens ho presenten en un fantàstic pop-up amb tres escenaris diferents que s’obren com un carrusel de 360 graus amb la classe, el pati, el menjador, el lavabo, el gimnàs… Un llibre interactiu per gaudir-ne una vegada i una altra.

L’Escola d’en Pol
Autora i il·lustradora: Lisbet Slegers
Editorial: Baula
A en Pol li agrada anar a l’escola. Té una mestra molt simpàtica. A classe fan manualitats, escolten contes i, de vegades, surten d’excursió… Al pati s’ho passen molt bé amb els seus amics. Cada dia és una aventura!

La vaca que va anar a l’escola
Autor: Andy Cutbill
Editorial: Serres
La filla de la vaca Margarida comença l’escola i està superorgullosa. Però la Mariona és especial perquè no pot pintar amb les peülles o espantar les mosques amb la cua com les altres… Però descobrirà que té un talent ocult que farà que la seva filla destaqui per damunt de la resta del ramat.

La mestra és un monstre!
Autor: Peter Brown
Editorial: Andana
Les classes han començat i Cesc té un gran problema: la seva mestra, és un monstre real, amb la pell verda i dents punxegudes. Però un dissabte se la troba al parc i mentre conversen descobreix que la seva aparença de monstre es va transformant en més humana.

Jo aniré a l’escola per tu
Autor: Santi Balmes
Il·lustradora: Lyona
Editorial: Principal de libros
Descobreix amb la Martina i l’Anitram que divertit que pot ser anar a l’escola! Com anar a una classe de màgia o aprendre a parlar amb les plantes o, fins i tot, viatjar a mons fantàstics a través d’un arbre màgic!

El primer día de un colegio
Autor Adam Rex
Il·lustrador: Christian Robinson
Editorial: Corimbo
Arriba el primer dia de l’escola nova i tots estan una miqueta nerviosos, especialment la mateixa escola. Què faran els nens quan arribin? Es portaran bé amb ella, però no només l’escola és la que té nervis el primer dia…

La tornada a l’escola dels animals
Autor: Noe Carlain
Il·lustrador: Hervé Le Goff
Editorial: Baula
És el primer dia d’escola dels animals! Els caragols, tímids, s’amaguen dins la closca. A l’hora de plàstica, els porquets són molt creatius. Els ratolins organitzen un banquet al menjador amb formatge. I els cocodrils, els llops i els ossos, què fan quan tornen a l’escola?

Narval un profe genial
Autor i il·lustrador: Ben Clanton
Editorial: Joventud
Aquest és un còmic superdivertit amb una nova història del Narval i la Medu. En aquesta  aventura en Narval fa de substitut de professor d’una manera molt i molt peculiar.

Els Secrets de escola
Autor i il·lustrador: Èric Veillé
Editorial: Blackie Books
Un llibre divertidíssim sobre tots els secrets que n’hi ha a l’escola com: per què les directores sempre patrullen pel passadís?, com aconsegueixen les cuineres fer menjar per a tants nens?, o quins misteris amaguen les excursions escolars?

El director de l’escola és una Rata Vampir
Autora: Pamela Butchart
Il·lustrador: Thomas Flintham
Editorial: Bindi Books
L’Izzy i els seus amics es queden al·lucinats quan coneixen el nou director de l’escola. Pensen que és un vampir per la pinta que fa i quan prohibeixen el pa d’all al menjador, ja no tenen cap dubte de què és un. Un llibre ple d’aventures i molt humor.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Altres notícies que et poden interessar...