Publicitat

Deu propostes de llibres infantils per gaudir aquest Sant Jordi

Comparteix aquesta notícia
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Ja teniu el vostre llibre per Sant Jordi? Aquest mes les llibreries s’omplen de novetats com aquestes que ens ha seleccionat la Llibreria L’Orella Verda en la seva primera col·laboració mensual amb el Petit Terrassa. A partir d’ara, cada mes, podreu veure propostes per cultivar l’hàbit de la lectura, imprescindible per créixer i, sobretot, per passar-ho molt bé. Trieu i remeneu!

Sopa de drac
Autor: Letzia Iannaccone
Il·lustrador: Stee Tirasso
Editorial: Picarona
Edat: a partir del 5 anys

Una setmana més, ha arribat la terrible nit de la minestra de verdures. Però, i si en comptes de minestra haguéssim de prendre una deliciosa sopa de drac? Potser les verdures no són tan dolentes… Una història amb un final inesperat, de la qual els petits lectors (i també, una mica, els grans!) podran aprendre que menjar verdures pot evitar sorpreses estranyes, a apreciar també el menjar que no agrada i que les verdures no només són beneficioses per als nens i les nenes. També ho són per als dracs!

Què són els virus?
Autor: Katiee Daynes
Il·lustrador: Kirsti Beautyman
Editorial: Usborne
Edat: a partir dels 6 anys

Què és un virus? Com es propaguen els virus? Què és exactament una vacuna? I per què cal rentar-se bé les mans? Aixeca les solapes d’aquest llibre i trobaràs totes les respostes. Un llibre de coneixements per aprendre d’una manera divertida i fàcil.

La dragona a qui no li agradava el foc
Autor/il·lustrador: Gemma Merino
Editorial: Picarona
Edat: a partir dels 4 anys

A tots els bons dracs els agrada volar i escopir foc. Però NO els agrada gens l’aigua. Què hauria de fer una dragoneta en descobrir que pot nedar com un peix i que… li encanta? I què pensarà el seu papa drac? Una encantadora i divertida història sobre l’acceptació, la diferència i l’amor familiar. De la guardonada creadora d’El Cocodril a qui no li agradava l’aigua.

Puça busca gos
Autor: Will Mabbitt
Il·lustrador: Nathan Reed
Editorial: Baula
Edat: a partir de 4 anys

Una puça està avorrida de viure sempre al mateix gos i s’ha decidit de buscar-ne un altre per fixar-hi la seva llar, però cap dels que troba l’acaben de convèncer… Serà capaç de trobar el seu gos ideal? Una divertida història amb rima sobre la importància de valorar el que tenim.

Etiquetes
Autor/il·lustrador: Joan Turu
Editorial: Bindi books
Edat: a partir del 6  anys

A la Neus li diuen que és una persona petita, mentidera, de pell blanca, campiona… Li pengen cada dia un munt d’etiquetes. Algunes li agraden, d’altres la incomoden, però se n’adona que totes queden per sempre i n’acaba ben farta, de tantes etiquetes! I és que la Neus només volia… ser. En Joan Turu ens convida a pensar sobre les etiquetes i els estereotips que ens imposem els uns als altres. Ens limiten, ens fan incomodar, ens separen i ens dificulten canviar? Una reflexió extraordinària i necessària per compartir petis i grans!

Qui farà riure la princesa?
Autor: Olga  Cercós
Il·lustrador: Subi
Editorial: El Cep i la Nansa
Edat: a partir de 3 anys

Fa tant temps que la princesa no riu, que ja no se’n recorda, de com es fa per riure. El rei i la reina estan preocupats. Els reis convoquen els millors experts en trucs i receptes màgiques per fer riure.. Qui farà riure a la princesa?

Embolic al museu
Autor/il·lustrador: Luciano Lozano
Editorial: Mediterrània
Edat: a partir de 7 anys

Als museus està prohibit tocar les obres d’art. Però això  no vol dir que l’art s’hagi de quedar quiet… Pintures i escultures prenen vida quan una nena visita el museu amb els seus companys de classe. El que comença com un recorregut avorrit pel museu es converteix en una cercavila sensacional. L’art, que no es pot tocar, toca als joves visitants de manera sorprenent.

El conte que volia ser llegit
Autora/il·lustradora: Carolina Rabei
Editorial: Maeva
Edat: a patir de 6 anys

Quan l’últim bibliotecari ja se n’ha anat a dormir a casa i la biblioteca tanca les portes, els llibres cobren vida i expliquen històries de les seves aventures. Però el llibre Dino no l’ha agafat mai ningú en préstec, ni tan sols sap de què tracta! I somnia trobar algú amb qui compartir la seva història.

Com llàgrimes en la pluja
Autor: Jordi Sierra i Fabra
Editorial: Cruïlla
Edat: a partir de 12 anys

La Grace, filla d’en Leo Calvert, una llegenda de la música mort fa cinc anys en circumstàncies estranyes, no suporta els fans que es reuneixen a la tomba del seu pare; no entén per què la mare es nega a publicar el disc que ell preparava abans de morir; vol viure aïllada del món cruel que el va destruir. Però l’arribada al poble d’en Norman, que en principi sembla un fan més, ho capgirarà tot.

Qui viu al castell?
Autor: Rebeca Colly
Il·lustrador: Tom Froese
Editorial: Baula
Edat: a partir de 6 anys

Diuen que en aquest castell i viu un rei… Però no us penseu pas que hi viu sol.. Al castell hi habiten persones amb oficis ben diversos, i tots estan convençuts que el seu ofici és el millor:
– Ser comerciant és important!
– Ser trobador és el millor!
– Els paletes fem les parets!
– Respecte mereixem els que netegem!
Però ben mirat… entre tots ho fan tot!

Les notícies més vistes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Altres notícies que et poden interessar...