Carregant Esdeveniments

‘Contracontes’ de la companyia A Tres Quarts

Diumenge 10 novembre - 11:00

Més sessions Més sessions (Veure'ls tot)

LaSala Teatre

Preu: De 8 a 10 €

Produccions A Tres Quarts, la nova companyia i productora teatral de Terrassa, estrena el seu primer espectacle de creació pròpia: ContraContes, una proposta musical de creació pròpia, adreçada al públic infantil i familiar. Amb un guió i cançons originals i divertides, ContraContes proposa una nova manera de fer sessions de contes, esbojarrada i amb un toc gamberro. La història presenta dos experimentats narradors, acostumats a explicar els contes sempre sols, i que ara es troben amb el repte d’haver d’explicar junts el clàssic de Hansel i Gretel. Una competició per veure qui dels dos és millor els porta a introduir nous i esbojarrats personatges com uns pares malvats, una caputxeta xunga, un llop poruc, una bruixa despistada, o un príncep vanitós, que posaran les coses cada cop més difícils al seu company per continuar amb el fil de la història. Tot plegat, acompanyat amb cançons i bromes que faran les delícies de petits i grans.

ContraContes, amb una durada d’una hora, es programarà de forma regular en sessions matinals els diumenges al matí (11.00) a Lasala, el nou espai de representació artística a
la ciutat, que té amb una zona especial per als infants amb catifes i coixins de colors. L’espectacle presentarà també una versió especial de Castanyada i Halloween (27 d’octubre i 3 de novembre), en la qual les dues tradicions lluitaran per guanyar-se el cor dels més petits i petites.

Mostra els detalls

Data:
Diumenge 10 novembre
Hora:
11:00
Series:
Categoria d'Esdeveniment:

Recinte

LaSala Teatre
Passeig de Lluís Moncunill 8
Terrassa, 08225
+ Mapa de Google
Visualitza el lloc web de Recinte