Publicitat

Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Rua del Rei Colorín i la reina Flora

Dissabte 4 juny - 18:45

Sortida de l’Avinguda Josep Tarradellas

Edats recomanades:

Preu: Activitat gratuïta sense inscripció prèvia

Degut a la Pandèmia, la Mascarada i l’Ajuntament de Terrassa van decidir posposar la Festa de Carnaval al 4 al 6 de juny del 2022. En versió estiu, Terrassa celebrarà el Carnaval com si fos l’última que es realitzés.

La joia de la corona és la Rua del Rei Colorin i la Reina Flora que serà la més esbojarrada, transgressora i reivindicativa de l’any tindrà lloc pels carrers cèntrics de la ciutat.  Serà el dissabte 4 de juny i començarà a les 18:45 a l’Avinguda Josep Tarradellas i seguirà per l’avinguda Josep Tarradellas (davant plaça de les magnòlies), Rambla d’Ègara, Portal de Sant Roca; Rambla d’Ègara; Raval de Montserrat; Font Trobada; carrer Gavatxons; Plaça Vella i acabarà al Carrer Major.

Allà, tot seguit, es farà el Pregó i l’entrega de les claus de la ciutat a l‘Ajuntament de Terrassa (19:45). La Comparsa Oficial serà a càrrec dels Amics Mompalet presentant el Rei Colorin i la Reina Flora i després, el presentador de televisió Oriol Carreras llegirà el pregó. L’alcalde Jordi Ballart lliurarà la clau de la ciutat.

A les 22:00, es farà l’entrega de premis i el Sopar de Comparses al Recinte Firal de Terrassa.

Mostra els detalls

Data:
Dissabte 4 juny
Hora:
18:45

Organitzador

Mascarada