Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.
Més sessions Més sessions: Visita al Planetari del MNACTEC

Visita al Planetari del MNACTEC

6 gener 2023 - 9:00 - 18:00

Museu Nacional de la Ciència i la Tècnica de Catalunya (MNACTEC)

Preu: Inclòs al preu d'entrada del Museu

Coneixeu el Planetari del MNACTEC? La seva finalitat és descobrir la història de l’univers a través de projeccions audiovisuals en 360 graus en una cúpula de set metres de diàmetre. Està situat a l’Àgora del Museu i es podrà visitar del 15 de desembre del 2022 al 15 de gener del 2023 en l’horari d’obertura del Museu. És una activitat gratuïta, inclosa amb l’entrada al Museu, i no cal reserva prèvia.

S’hi projectaran quatre peces audiovisuals sobre l’univers en castellà.

Explorant el sistema solar 

Explorant el Sistema Solar és una espectacular producció per a portar-nos als planetes veïns i més pròxims a la Terra. Ens transporta, en un viatge extraordinari, a diferents escenaris del Sistema Solar interior. Aconsegueix encuriosir el públic per entendre i apreciar aspectes de cossos com la Lluna, Venus, Mart, asteroides i cometes, fins ara desconeguts per a la gran majoria, i que encara no han estat mostrats en altres documentals d’astronomia. Es projectarà a les 11.30, 12.30 i 14.00. A partir de 4 anys.

El Món Anell: Viatge a un exoplaneta

El Món Anell pretén divulgar la ciència de manera alternativa i eficaç de manera que els espectadors puguin continuar el viatge iniciat amb Explorant el Sistema Solar, sortint des de la Terra fins a arribar a una de les estrelles més pròximes, Gliese-581. Es projectarà a les 10.30 i a les 13.30. A partir de 6 anys.

Arqueoastronomia Mexica: entre l’espai i el temps

Il·lustra l’important paper que va jugar l’observació astronòmica per a l’evolució de les cultures prehispàniques del centre de Mèxic. A les 11.00 i a la 13.00. A partir de 6 anys.

Arqueoastronomia Maia: observadors de l’Univers

Arqueoastronomia Maia: observadors de l’Univers fa un recorregut per sis llocs arqueològics maies: San Gervasio, Chichen Itzá, Uxmal, Edzná, Palenque i Bonampak a través del qual l’espectador se submergeix en un món de coneixement maia sobre la importància de les orientacions dels seus temples en relació amb la dinàmica celeste del sol, la lluna i Venus. A les 10.00 i a les 12.00. A partir de 6 anys.

 

Mostra els detalls

Data:
6 gener 2023
Hora:
9:00 - 18:00
Series:
Categoria d'Esdeveniment: