Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Visita guiada ‘Tresors de la Terrassa Medieval’

1 abril 2023 - 11:00

Plaça dels Museus davant Castell Cartoixa de Vallparadís

Preu: 12,00€ adults | 8,50€ persones majors de 65 anys | 6,00€ nens de 6 a 16 anys | Gratuït per a menors de 6 anys

L’Ajuntament de Terrassa us proposa una visita turística pel passat medieval de la ciutat. El recorregut començarà visitant el Castell Cartoixa de Vallparadís, edifici original del segle XII que es converteix en cartoixa en el segle XIV-XV. Després, es travessarà el Parc de Vallparadís fins arribar a la Seu d’Ègara i descobrir què s’amaga darrere del conjunt arquitectònic i candidatura a Patrimoni de la UNESCO. Per concloure, us dirigireu a l’edifici històric i singular de l’antic Ajuntament del poble de Sant Pere que avull avui l’Alberg de Vallparadís on prendreu un refrigeri.

Un tresor de valor incalculable que aborda des de l’època ibèrica fins l’actualitat: vestigis ibers i romans, un gran complex episcopal format per la basílica i després catedral d’Ègara (Santa Maria) i el seu baptisteri, l’església de Sant Pere així com pintures murals de l’alta edat mitjana, pintures romàniques i retaules gòtics.

Cada primer dissabte de mes (11.00), excepte el 6 de maig. La trobada serà amb el guia a la plaça dels Museus davant el Castell Cartoixa de Vallparadís (c/Salmerón). Té una durada de dues hores i mitja.

Mostra els detalls

Data:
1 abril 2023
Hora:
11:00
Series:
Categoria d'Esdeveniment:

Organitzador

Ajuntament de Terrassa
Telèfon
937 39 70 00