Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.
Més sessions Més sessions: Viu la Festa Major de Terrassa al MNATEC

Viu la Festa Major de Terrassa al MNATEC

3 juliol 2022 - 10:00 - 14:30

Museu Nacional de la Ciència i la Tècnica de Catalunya (MNACTEC)

Preu: Activitat gratuïta sense inscripció prèvia

Si encara no coneixeu el mític Museu Nacional de la Ciència i la Tècnica de Catalunya (MNACTEC), aquesta és la vostra activitat! Ja no teniu excusa perquè es fa sovint i a sobre, és gratuïta. Amb 40 anys d’experiència, en aquest museu podeu trobar exposicions itinerants i permanents sobre ciència i història.

Quines exposicions hi ha?

Podreu descobrir qui provoca les epidèmies i les pandèmies L‘enemic invisible (fins al 30 de novembre i el cos humà, l’estació MIR de la URSS durant la Guerra Freda i posar-vos a la pell dels astronautes soviètics. A més, podreu explorar els inicis de l’univers i ser uns experts astronòmics i astronòmiques.

Viatjar al passat també és una opció molt divertida, sobretot, per qui no hi havia nascut encara. Amb les exposicions de llarga durada, podreu explorar el món dels ordinadors, el transport i les motocicletes, les fàbriques tèxtils, l’energia i com és la química.

A més, s’han afegit exposicions com Tresors MNACTEC: Cafès i cafeteres i podreu descobrir Els medicaments a Catalunya. Empresa, ciència i innovació. Traces de patrimoni mostra la mirada de diferents dibuixants urbans sobre diferents espais patrimonials de Terrassa reflectida en els seus dibuixos.

El passeig per les voltes del MNACTEC serà a les 10.30 i 11.30.

Les portes obertes seran el primer diumenge de cada mes (10:00 – 14:30) i no cal inscripció prèvia.

Mostra els detalls

Data:
3 juliol 2022
Hora:
10:00 - 14:30
Series:
Categoria d'Esdeveniment:

Recinte

Museu Nacional de la Ciència i la Tècnica de Catalunya (MNACTEC)
Rambla d'Ègara, 270
Terrassa, 08221
+ Mapa de Google
Telèfon
937 36 89 66