Petit Terrassa

Encara no estàs registrat?Registra't!

El Petit Terrassa és una plataforma de serveis on-line orientada a les famílies de Terrassa i articulada al voltant d'una agenda que reuneix totes les activitats que s'organitzen a la ciutat adreçades a aquest col·lectiu.

A més de ser l'únic lloc web que agrupa totes les activitats dirigides al col·lectiu familiar local, el Petit Terrassa es configura com un mitjà de comunicació de segment que també ofereix altres serveis com butlletins setmanals, un informatiu digital, ofertes o diversos recursos per viure amb nens i nenes a Terrassa.

El target del Petit Terrassa són, en primer terme, els pares i mares dels nens i nenes d'entre 0 i 12 anys que viuen a Terrassa. Donada l'atracció de la programació familiar que la ciutat exerceix en altres municipis propers, la plataforma es dirigeix també, naturalment, als pares i mares d'aquestes poblacions.

El seu caràcter segmentat converteix el Petit Terrassa en una plataforma ideal per a totes aquelles empreses, comerços, productes i negocis que es dirigeixen a les famílies terrasenques. Tant si es tracta dels nens i nens com, naturalment, si el que es persegueix és adreçar-se als seus pares i mares.

Per això, el Petit Terrassa ofereix multitud de possibilitats publicitàries, des dels anuncis digitals convencionals (bàners, intersticials...) fins al màrqueting de continguts. I tot plegat, en format multiplataforma, és a dir, amb l'opció d'anunciar-se a la web, als butlletins setmanals i/o a l'app mòbil, entre d'altres.

 

Descarrega aquí el nostre dossier de publicitat.

 

 

Qui som | Crèdits | Contacta'ns | Anuncia't
Avís legal | Política de cookies
(c) Essabedé Comunicació, SCP | 2015