Publicitat

600 infants i joves participen als Casals d’Hivern

Els casals s’adrecen a infants i adolescents d’entre 3 i 17 anys en situació de vulnerabilitat
Nens en un casal d’hivern | (c)
REDACCIÓ
info@petitterrassa.cat
Comparteix aquesta notícia

L’Ajuntament de Terrassa torna a organitzar els Casals municipals d’hivern, que han començat aquesta setmana amb un total de 578 infants i joves i finalitzarà els propers 4 i 5 de gener, en funció del casal. Els casals s’adrecen a infants i adolescents d’entre 3 i 17 anys, derivats pels Serveis Socials municipals, perquè es troben en situació de vulnerabilitat. Els casals garanteixen la cobertura de les necessitats bàsiques durant el període de vacances escolars d’hivern amb beques que cobreixen el 100% del cost del servei, incloent l’esmorzar i el dinar.

Enguany, s’ha tornat a comptar amb la col·laboració de diferents entitats de lleure de la ciutat: Esplai de Ca n’Aurell (55 infants i joves); Esplai Tremola (70); Centre de Lleure Tu Tries per a joves (40); Centre de Lleure Tu Tries per a capacitats diverses (50); Insoc Centre d’Esplai Guadalhorce (50); Esplai La Fàbrica de Can Tusell (60); Esplai Can Palet (40); Esplai Egara (40); Grup de Colònies de Ca n’Anglada (60); Centre d’Esplai de Can Parellada (60); Centre d’Esplai El Globus (8); i El Tabal (45).

En aquest sentit, el tinent d’alcalde de Drets Socials, Noel Duque, remarca que “malgrat la situació sanitària, hem de
continuar donant aquesta cobertura, perquè tant infants com adolescents tenen necessitats que no podem deixar d’atendre. A més, no totes les famílies estan passant aquests dies festius de la mateixa manera i és per això que la intervenció socioeducativa es fa imprescindible”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Altres notícies que et poden interessar...