Diada de Sant Jordi: més de 200 parades amb més de 20 activitats per a tota la família

La ciutat es prepara per a una tradició que posarà al centre el seu valor cultural.
Una florista, a la seva parada l’any passat. | © Petit Terrassa
Rubén Estévez
info@petitterrassa.cat
Comparteix aquesta notícia

El 23 d’abril, Terrassa celebra aquest any la tradicional diada de Sant Jordi amb la presència de centenars de parades de llibres i roses al carrer, una àmplia oferta de visites al patrimoni de la ciutat i actuacions de les diferents agrupacions locals de cultura popular.

Però pels més matiners, la Diada ja es començarà a viure aquest divendres 21, amb la presència de parades de llibreries i floristeries, on la plaça Vella serà el principal punt d’interès. Des de l’Ajuntament, s’han autoritzat un total de 227 punts de venda al conjunt de la ciutat, entre parades al carrer i davant dels establiments. D’aquestes, 40 corresponen a professionals de llibres i roses, i la resta a entitats i associacions (187).

Pel que fa a la programació del diumenge, les visites guiades seran un dels eixos centrals del programa. Hi haurà visites guiades a la Casa de l’Esport, a l’Ajuntament i a la Masia Freixa, la Seu d’Ègara, el Castell Cartoixa o el Museu Nacional de la Ciència i la Tècnica de Catalunya, entre d’altres. A més, hi haurà lloc per a la participació de diferents colles i agrupacions de cultura popular terrassenques. És el cas del Drac de Terrassa o la Diada Castellera de Sant Jordi, amb els Minyons i els Castellers de Terrassa, mentre que Gegants i Bastoners també participaran en l’esdeveniment, amb balls de lluïment i cercaviles pels carrers del Centre Històric.

A les biblioteques municipals, també han organitzat aquest abril un ampli programa d’activitats al voltant d’aquesta festivitat. Podeu consultar les activitats més destacades del programa a l’agenda del Petit Terrassa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Altres notícies que et poden interessar...