Publicitat

El Festival Límbic omplirà els carrers d’arts vives per a tota la família amb més de 50 activitats

Les activitats són gratuïtes i seran arreu de Terrassa durant el divendres 27 i dissabte 28 de maig
Tastet de circ en família a càrrec de Tub d’Assaig 7.70
REDACCIÓ
info@petitterrassa.cat
Comparteix aquesta notícia

El Festival Límbic és el primer festival itinerant d’arts vives multidisciplinari que es viurà plenament a peu de carrer durant dos dies i serà a Terrassa. El divendres 27 i dissabte 28 de maig, trobareu 50 propostes de música, circ, humor, dansa i poesia repensades des d’una perspectiva innovadora i experimental. La programació està dissenyada per ser totalment accessible tan econòmicament com a funcionalment a tota la ciutadania.

Impulsat per Òmnium Cultural i sota la direcció de la productora La Sullivan, Límbic aposta per ser un espai de descobriment que posi en valor obres amateurs com de llarga trajectòria. A més, el certamen puja a l’escenari artistes clau del panorama cultural terrassenc així com altres agents egarencs.

El divendres 27 de maig, els escenaris estaran repartits per tot el centre de la ciutat com la Plaça Vella, el Vapor Ventalló o la Torre de Palau i l’endemà, les propostes es traslladaran al Parc de Vallparadís.

La programació s’enfoca al públic jove

Amb més de 50 activitats, el Festival Límbic vol donar protagonisme al públic jove per apropar les arts vives a les futures generacions.

Per a famílies, destaquen els espectacles de circ i de teatre a l’Escenari Vela de Vallparadís que serà un lloc de descans familiar amb foodtrucks, barres i música ambient (de Meritxell de Soto DJ). Tub d’Assaig 7.70 farà dues actuacions dissabte al mateix espai, un d’aquests el Tastet de circ en família on els petits de casa podran convertir-se en uns experts de circ. L’artista Yldor Llach també farà acrobàcies impossibles pujat a la seva bicicleta, la seva fidel companya. La llibreria Synusia hi serà a l’espectacle amb una fira de llibres de tots els gèneres i per als més intrèpids, podreu passejar per Terrassa amb unes pilotes gegants de l’Albert Gusi o descobrir qui és el Crusó en un instal·lació de fusta amb jocs interactius al Parc de Vallparadís. Clàudia Serrahima presentarà a una de les sales del Castell Cartoixa de Vallparadís el seu espectacle “No sabem res del campo”, teatre d’objectes amb un format íntim per a un públic reduït.

La Cultura Popular també serà protagonista amb actuacions de la colla castellera local els Minyons de Terrassa i la creació d’una paella performativa a càrrec de Paula Grande i Anna Farrer (de pagament).

Totes les activitats de la programació són gratuïtes i només unes poques són amb reserva prèvia i/o de pagament que podreu fer a través de l’enllaç al web del Festival Límbic. Totes les activitats podreu consultar-les al cicle del Petit Terrassa ‘Festival Límbic 2022.

Comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Altres notícies que et poden interessar...