Publicitat

El Juguem+ torna a tots els districtes per Nadal

Presenta una programació d’activitats des del 29 de desembre al 4 de gener.
L’edició de l’any passat de Juguem + | (c)
AINHOA SANTIN
info@petitterrassa.cat
Comparteix aquesta notícia

El model de Juguem + a l’exterior de l’Ajuntament de Terrassa torna per les Festes. El projectedinamitza els parcs i places amb activitats infantils i familiars, la majoria en espais exteriors i garantint sempre les mesures sanitàries. El Juguem+ presenta una programació d’activitats des del 29 de desembre al 4 de gener.

Per aquest any s’han programat tallers, espectacles familiars, exhibicions esportives i jocs i contes de tota la vida compartits entre gent gran i infants. Una altra de les novetats d’aquest any és que el Juguem+ arriba a tots els districtes de la ciutat.

Hi ha programades activitats a la plaça de les Teixidores (D1); al Centre Cívic Montserrat Roig (D2); a la plaça de Terrassa Industrial (D3); a la plaça de l’Assemblea de Catalunya (D4); a la plaça de Lluís Companys (D5); a la plaça del Primer de Maig (D7) i a l’escola Josep Ventalló i Vintró (D7). A més, com a espai compartit de tota la ciutat, el Parc de Sant Jordi també serà escenari, els dies 3 i 4 de gener, de diverses activitats intergeneracionals.

En concret, s’hi podrà trobar l’espai de Jocs i contes de tota la vida, organitzat per Terrassenca de Jocs-Va de Joc i Vet Aquí Que, amb el suport de l’Ajuntament de Terrassa. Una proposta adreçada a menuts i grans, en què s’afavoreix el joc amb jocs i joguines tradicionals, comptant amb la participació de persones grans voluntàries. Cada sessió finalitzarà amb una ronda de contes per al públic infantil.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Altres notícies que et poden interessar...