Publicitat

El programa Fem Estiu! oferirà propostes culturals per a totes les edats entre juliol i setembre

El programa estarà farcit de música, cinema passant pel teatre, circ i activitats familiars i infantils tots els mesos d’estiu
5ª Setmana de Jocs a Terrassa que es va fer l’any 2021 | (c) Setmana Jocs Terrassa
AINHOA SANTIN
info@petitterrassa.cat
Comparteix aquesta notícia

L’Ajuntament de Terrassa ha llençat una nova edició del cicle Fem Estiu! amb un ampli ventall de propostes culturals per a tots els públics entre juliol i setembre. El programa estarà farcit de música, cinema passant pel teatre, circ i activitats familiars i infantils tots els mesos d’estiu i a diferents districtes de la ciutat.

La regidora de Cultura, Rosa Boladeras ho ha explicat així: “Aquest any també hem volgut impulsar tot un seguit d’activitats que, més enllà de l’exhibició, convidin als terrassencs i les terrassenques a participar activament de propostes com els tallers de percussió o de cinema que es duran a terme a diferents barris de la ciutat”.

El Fem Estiu! d’aquest any arrencarà el 10 de juliol amb la projecció de la pel·lícula Encanto al Cinema Catalunya dins del cicle Hora Blava. Una sessió oberta al públic en general però adaptada especialment per a les persones amb Trastorn de l’Espectre Autista (TEA) i/o discapacitat intel·lectual.

Diverses novetats d’aquesta edició del Fem Estiu! són els tallers de percussió que els Diables de Sant Pere Nord faran als barris del Segle XX, el Pla del Bon Aire i Sant Pere Nord o els tallers de cinema que aniran a càrrec d’un grup d’exalumnes de l’ESCAC a Guadalhorce i Torre-Sana.

Enguany torna l’Egara Film Fest (22 i 23 de juliol) a la plaça de Federico García Lorca amb pel·lícules com Los Cazafantasmas i Forrest Gump. A més, també es faran rutes guiades per a llocs emblemàtics de la ciutat com el Parc de Vallparadís adaptats per a tota la família i persones amb diversitat funcional.

Durant el mes d’agost, passejarà el Toni Massagué per a diferents barris de Terrassa amb la seva guitarra i explicant Històries de Ratolins. El podreu trobar a equipaments com les biblioteques municipals, el pati de l’Escola Josep Ventalló, la piscina de les Arenes o a la plaça de Can Tusell. També torna el Jazz a la Fresca i programació a la Factoria Cultural de Terrassa i al Teatre Alegria amb propostes infantils com Innocència de la companyia D’aquí i d’allà.

El mes de setembre s’iniciarà amb el tradicional Festival de Circ que, de la mà de Tub d’Assaig, tornarà a la plaça de l’Assemblea de Catalunya els dies 3 a 5 de setembre. Més tard, tornaran la Setmana dels Jocs al carrer a la plaça del Vapor Ventalló amb una proposta adreçada especialment al públic més familiar amb jocs de taula, de cucanya, contes o exposicions (5 a 9 de setembre).

Podreu trobar totes les activitats en aquest enllaç del Petit Terrassa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Altres notícies que et poden interessar...