Els Reis d’Orient arriben a Terrassa reivindicant la pau i la convivència

La Cavalcada ha estrenat tres carrosses reials inspirades en els tres regals que portaven els reis: or, mirra i incens
Baltasar a la Cavalcada 2023 de Terrassa | AINHOA SANTIN
AINHOA SANTIN
info@petitterrassa.cat
Comparteix aquesta notícia

Ses Majestats els Reis d’Orient han arribat aquesta tarda a Terrassa i han volgut transmetre missatges de pau i convivència a tots els terrassencs i terrassenques. Des de les sis de la tarda, han recorregut més de cinc quilòmetres de carrers de la ciutat sota la mirada de famílies emocionades per viure una nit tan màgica com és l’arribada d’en Gaspar, Melcior i Baltasar. La comitiva, formada per 660 persones, ha desfilat amb música i veus de diferents estils mentre els tres personatges reials estrenaven carrosses que evoquen els seus orígens.

A les nou del vespre, han pujat a l’escenari del Mercat de la Independència on els ha rebut l’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, amb representats del consistori i amb la presència del Patge Xiu-xiu. Allà, el Rei Baltasar ha dedicat unes paraules a tots els ciutadans egarencs: “Abans de venir a Terrassa, hem visitat moltes altres localitats on tristament la pau no sempre hi és present. És important que tots nosaltres fem el possible per conviure pacíficament. La pau està al dia al dia en el respecte i la bondat d’estimar als altres per molts diferents que siguem entre nosaltres“.

EL Rei Negre també ha recordat que “el major regal que podeu tenir és estar amb les persones que estimeu“. “És en aquesta nit màgica que hem de recordar que l’important és al nostre costat”, ha conclòs.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Altres notícies que et poden interessar...