Publicitat

Èxit en participació a la nova edició del Programa d’Educació per la Sostenibilitat

Més de 11.000 alumnes d’un total de 46 escoles terrassenques s’han inscrit en una nova edició
Les activitats volen fomentar la consciència mediambiental | (c) Petit Sabadell
AINHOA SANTIN
info@petitterrassa.cat
Comparteix aquesta notícia
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en linkedin
Compartició en whatsapp
Compartició en email

Més de 11.000 alumnes d’un total de 46 escoles terrassenques s’han inscrit a la nova edició del Programa d’Educació per a la Sostenibilitat de Terrassa (PEST), que s’allargarà fins maig. La programació compta amb 500 activitats repartides en centres educatius de Infantil, Primària i Secundària. Al projecte, hi participen diversos organismes terrassencs com l’Observatori de l’Aigua.

L’Ajuntament ha programat 343 propostes, que estan dirigides a 8.575 alumnes de 46 escoles, de les quals 37 són centres de Primària, cinc són de Secundària, tres d’Educació Especial i una escola bressol. El Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Occidental participa en el PEST organitzant 212 tallers, en els quals s’han inscrit 2.746 alumnes de 53 centres educatius, 39 de Primària i 14 de Secundària. Altres organismes i entitats que també col·laboren en aquesta programació són l’Observatori de l’Aigua de Terrassa (OAT), amb sis propostes; l’empresa municipal Taigua, amb set; i l’Agrupació de Defensa Forestal de Terrassa (ADF), amb tres.

Aquest any, les activitats estan enfocades a l’emergència climàtica, la biodiversitat, els oficis que es poden redescobrir a l’Anella Verda de Terrassa i els esmorzars sostenibles i la seva petjada ecològica.

Desenes de milers d’alumnes ja han participat al PEST

El Programa d’Educació per a la Sostenibilitat de Terrassa (PEST) es va posar en marxa el curs 2014-2015 per fomentar la consciència mediambiental i, actualment, ja forma part del currículum escolar de la majoria de les escoles terrassenques. La finalitat és proporcionar a la ciutadania els recursos necessaris per respectar el medi ambient i aconseguir així una ciutat més sostenible.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Altres notícies que et poden interessar...