Publicitat

[FOTOS] Així ha rebut Terrassa a Ses Majestats

Els Reis Blanc, Ros i Negre han arribat en helicòpter i han recorregut la ciutat amb un seguici amb més de 200 persones i un nou recorregut
Ses Majestats, en la rebuda oficial a l’Ajuntament | (c) Mireia Comas / Petit Terrassa
REDACCIÓ
info@petitterrassa.cat
Comparteix aquesta notícia

Ses Majestats els Reis d’Orient han tornat a Terrassa i la ciutat els ha dispensat una rebuda massiva. Després del parèntesi de l’any passat, la Cavalcada de Reis ha recuperat els carrers i amb una aparença de normalitat només matisada per l’ús de les mascaretes tan per part dels membres de la comitiva reial com per part dels espectadors.

Melcior, Gaspar i Baltasar han arribat a Terrassa en helicòpter. Ho han fet al camp de futbol municipal de La Maurina on des de primera hora de la tarda s’ha desenvolupat una festa infantil amb l’animador Miqui Giménez i amb el Patge Xiu-xiu, que ha aprofitat per recollir les cartes d’última hora dels infants terrassencs. A la seva arribada, els ha rebut l’alcalde Jordi Ballart.

A les sis de la tarda, Ses Majestats han iniciat al recorregut per Terrassa, que aquest any ha canviat per tal que la comitiva passés per espais més amplis i, d’aquesta forma, evitar les aglomeracions en la mesura del possible. El trajecte ha acabat, passades les vuit, al Raval de Montserrat, on l’alcalde Ballart ha tornat a rebre els Reis i els ha lliurat la Clau Màgica de la ciutat per tal que aquesta nit puguin accedir a totes les llars per deixar-hi els regals.

En aquesta galeria podeu veure els millors moments de la Cavalcada de Terrassa (Fotos (c) Mireia Comas)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Altres notícies que et poden interessar...