Publicitat

La BD4 celebrà el seu 10è aniversari amb una festa el 22 d’abril plena d’espectacles infantils, contes i circ

Comparteix aquesta notícia
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Cartell del 10è Aniversari de la BD4 | (c) BD4
Cartell del 10è Aniversari de la BD4 | (c) BD4
La Biblioteca del districte 4 celebra el seu 10è aniversari amb una festa popular el dissabte 22 d’abril de 10 a 14h a la plaça de l’Assemblea de Catalunya, que anirà seguida d’un conjunt d’actes durant tota la setmana, adreçats a diferents públics, que tindran lloc del 21 al 28 d’abril a la mateixa BD4.
Durant tot el matí de dissabte tindran lloc activitats per a públics de totes les edats. Hi haurà exhibició de balls populars, xocolatada, tallers, batucada i cercavila amb els So-m Maurina, a més d’una representació teatral de l’espectacle La dona de l’encarregat, a càrrec de la Companyia 8. Els Diables de la Maurina també seran presents a la festa de la biblioteca del seu barri, presentant el Conte de la Cuca; i el col·lectiu de rondallaires terrassencs Explica’m un conte explicaran Un trio de conte. L’AMPA de l’escola Isaac Peral representarà El llibre de les Bèsties de Ramon Llull, i el fi de festa vindrà de la mà del Circ Pistolet, amb l’espectacle de circ Quan no tocàvem de peus a terra. El programa complet d’activitats de la festa del 22 d’abril el trobareu a l’agenda del Petit Terrassa.

De les altres activitats que tindran lloc durant la setmana, n’hi ha una dirigida als més petits de la casa. Serà el 24 d’abril, a la Biblioteca, on la Companyia Patawa oferirà Aigua va, aigua ve, un espectacle sensorial per a nadons de 0 a 3 anys.

La Biblioteca del Districte 4 va obrir les seves portes el 23 d’abril de 2007 al carrer de l’Infant Martí 183, amb l’objectiu de convertir-se en un espai on els ciutadans i les ciutadanes poguessin accedir a la cultura i al coneixement d’una manera oberta, lliure i en igualtat de condicions per a tothom. Ara, 10 anys després, celebra el seu 10è aniversari amb la festa popular del proper dissabte a la plaça de l’Assemblea de Catalunya

Amb la construcció d’aquest equipament, l’Ajuntament va continuar el camí iniciat l’any 1998 amb el disseny i desenvolupament del Pla de Biblioteques de la ciutat. Actualment, la BD4 dóna servei a un territori amb prop de quaranta mil residents. En aquests 10 anys, la BD4 ha esdevingut un punt de trobada, debat i convivència entre la ciutadania i també amb les entitats i associacions del districte.

El regidor de Cultura, Jordi Flores, posa en valor que “Terrassa disposa actualment d’una xarxa de biblioteques públiques que representen un important eix vertebrador i democratitzador de la cultura a la ciutat. Uns equipaments pensants per a tothom, sense distincions d’edat, situació laboral, origen o professió, al servei del ciutadà per tal de satisfer les seves necessitats culturals, de formació o informació. Que un equipament com la BD4 celebri 10 anys facilitant aquests serveis a la ciutadania es motiu de satisfacció i de celebració”.

Les notícies més vistes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Altres notícies que et poden interessar...