La primera Festa del Pa arriba aquest dissabte

L’Ajuntament i el Gremi de Flequers organitzen aquesta activitat per acostar el sector a la ciutadania
El pa és un aliment bàsic de la dieta mediterrània
AINHOA SANTIN
info@petitterrassa.cat
Comparteix aquesta notícia

L’Ajuntament de Terrassa i el Gremi de Flequers i Pastissers de Terrassa organitzen la primera Festa del Pa. Se celebrarà aquest dissabte 22 d’octubre (a partir de les 17.00) a la plaça de la Torre del Castell Palau i estarà acompanyada d’activitats infantils i per a tota la família. La iniciativa neix en el marc del Dia Mundial del Pa, per a reivindicar un aliment bàsic en la dieta mediterrània.

La Festa del Pa pretén apropar el sector de flequers a la ciutadania, en un moment en què aquest pateix les conseqüències de l’encariment de les matèries primes. L’activitat serà oberta a tothom i l’Associació Vet Aquí Que portarà a dos narradors de contes (17.00 i 18.00) amb un berenar per cortesia del Gremi de Flequers i Pastissers (17.30) de Terrassa.

La Festa es tancarà amb un sorteig de premis d’entre tots els laberints resolts que els infants puguin lliurar durant tota la setmana als establiments associats. Es disposarà de cartolines a la zona de la festa per a aquells nens i nenes que no hagin pogut lliurar-lo abans.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Altres notícies que et poden interessar...