Publicitat

La segona jornada de sensibilització sobre el ‘bullying’ s’obre a tots els professionals educatius

L’organitzen conjuntament Policia Municipal i el servei d’Educació i tindrà lloc el 29 de juny
Aquesta és la segona jornada de sensibilització contra el bullying | cedida
REDACCIÓ
info@petitterrassa.cat
Comparteix aquesta notícia
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en linkedin
Compartició en whatsapp
Compartició en email

La Policia Municipal de Terrassa ha fet públic el programa de la II Jornada de sensibilització contra l’Assetjament Escolar i estarà obert a la ciutadania. Amb títol ‘Construïm convivència per prevenir la violència‘, la trobada serà el 29 de juny, de 8.40 h a 13 h, a l’Institut Terrassa. Hi participaran les regidores de Seguretat, Via Pública i Protecció Civil, Patrícia Reche i d’Educació, Teresa Ciurana.

La jornada comptarà amb la ponència de l‘educadora emocional, escriptora i investigadora en educació emocional Cristina Gutiérrez-Lestón, que parlarà sobre autoestima i assetjament; i amb la criminòloga i col·laboradora de la Fundació Vicky Bernadet de prevenció de l’abús sexual infantil, Victòria Fernández Cruz, que basarà la seva intervenció en elaborarà un tema com el ciberassetjament.

Al final de les ponències, la Unitat de Relacions i Mediació amb la Comunitat de la Policia Municipal realitzarà una dinàmica grupal amb els assistents per conscienciar de l’important d’actuar davant d’un cas d’assetjament se sigui víctima o agressor. La jornada finalitzarà amb les vivències d’un testimoni relacionat amb l’assetjament i una taula rodona on posar en comú reflexions i dubtes.

Podeu trobar el programa aquí. L’acte, que és gratuït, té l’aforament limitat i és necessari inscriure’s mitjançant aquest formulari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Altres notícies que et poden interessar...