L’Ajuntament finalitzarà actuacions a 8 espais de jocs infantils al novembre

Incorporaran nous jocs inclusius i de més varietat lúdica
Un parc de Terrassa abans | (c) Ajuntament de Terrassa
AINHOA SANTIN
info@petitterrassa.cat
Comparteix aquesta notícia

L’Ajuntament ha iniciat aquesta setmana actuacions a diversos espais de joc infantil de la ciutat per incorporar nous jocs inclusius i de més varietat lúdica. Serà al carrer Igualada on iniciïn les obres amb la inclusió de 5 jocs nous com ara un gronxador inclusiu amb cadira tipus cistella niu, una piràmide rotatòria de 3 metres i un joc combinat. Aquestes obres estaran enllestides a finals de novembre i compten amb un pressupost de 227.745,53€.

En total seran vuit els emplaçaments que veuran a finals d’any una millora considerable: la zona infantil de la Plaça Pit-Roig, la zona de la Plaça del Bon Aire, el Parc de Vallparadís (a la zona de la Font de l’Apotecari), les zones infantils ubicades al Carrer Segura i al costat de la pista Esportiva del Segle XX, la zona de la Plaça Pablo Neruda i les zones infantils entre els carrers Jalón i Amposta.

El segon espai que abordaran serà les pistes esportives del Segle XX on s’instal·laran jocs inclusius combinats tipus estructura multijoc, gronxadors amb cadires adaptades tipus niu i per a nadons, i un joc combinat de doble torre. El carrer Segurà serà el següent a modificar-se i suposarà un gran canvi d’estructura de jocs d’entre els quals hi haurà un gronxador amb dues cadires, jocs combinats amb un tobogan, panells interactius, una cabana i una torre d’escalada, entre altres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Altres notícies que et poden interessar...