L’Ajuntament reformarà el pati de primària de l’Escola El Vallès

Es duran a terme actuacions a diversos centres educatius durant el desembre
Entrada de l’escola El Vallès | (c) Ajuntament de Terrassa
REDACCIÓ
info@petitterrassa.cat
Comparteix aquesta notícia

L’Ajuntament de Terrassa té un pressupost de 723.000 euros per dedicar a obres de manteniment als centres educatius municipals. Les dues actuacions més importants seran la reforma integral de l’Escola Bressol Ginesta i la primera fase de la remodelació del pati de l’Escola El Vallès.

La intervenció al centre educatiu El Vallès consisteix a transformar un espai de grans dimensions que no compta amb ombra ni elements d’enjardinament. L’actuació començarà al desembre i compta amb un pressupost de 84.415,35€. Les obres se centraran al pati de primària i consistirà a solucionar problemes de drenatge del pati de sorra. A més, s’instal·larà una estructura de joc i diversos equipaments de joc actiu, instal·lació d’una àgora amb seients i arbres, zona d’esports amb cistelles i porteries, entre d’altres modificacions. A la zona d’Educació Infantil, se solucionaran els problemes de drenatge i s’instal·larà un nou sorral, mobiliari exterior i dos horts alçats.

El pla consta d’una segona fase que es durà en funció del pressupost disponible. En aquesta, s’inclou la substitució de les planxes del porxo, l’instal·lació d’una nova àgora, tanca de fusta i una caseta per guardar joguines, així com pintura de diversos elements decoratius com circuits.

La reforma de l’Escola Bressol Ginesta no té data d’inici. La primera fase es va licitar per un import de 125.633,55 euros amb la previsió d’iniciar obres aquest estiu, però l’empresa està renunciant a l’adjudicació per l’encariment dels materials des que es van presentar. El projecte inclou la construcció d’una gran estructura annexa a l’edifici actual per colocar un ascensor i altres elements constructius.

De moment, s’estan buscant solucions que permetin l’adjudicació de l’obra, però no es descarta que la licitació quedi deserta.

Altres mesures que es duran a terme són, per exemple, un nou ascensor a l’EBM Tabalet, pintar les escoles Joan Marquès, Fatima i Marià Galí, canviar la caldera de gas a l’escola Ponent i el clavegueram a l’escola Bisbat d’Egara. Algunes accions que ja s’han dut a terme són l’enrajolat de lavabos de la primera planta i rampa d’accés al Grup Escolar Germans Amat i les reparacions de murs exteriors a l’Escola Salvador Vinyals i Josep Ventalló.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Altres notícies que et poden interessar...