‘L’habitació màgica’, un audioconte escrit per una terrassenca de 12 anys

Es tracta de la primera creació de la productora vallesana Conte Viu i s’estrenarà el 8 de maig a l’Auditori Municipal de Terrassa
La protagonista del conte és una nena aficionada a la tecnologia que passa un estiu sense maquinetes | (c) Conte Viu
AINHOA SANTIN
info@petitterrassa.cat
Comparteix aquesta notícia

L’audioconte musical L’habitació màgica’ s’estrenarà el 8 de maig (19.00) a l’Auditori Municipal de Terrassa de la mà de l’Orquestra d’Exalumnes del Conservatori de Terrassa. Es tracta de la primera creació de la productora Conte Viu —ideada per la cerdanyolenca Laura Otón i l’egarenc Arnau Ferrer— que basa la seva activitat l’edició d’audiocontes proposats per infants, per a la seva posterior producció, representació i difusió. És una companyia amb una filosofia inclusiva i amb la voluntat de crear un bon producte d’entreteniment per al públic familiar partint d’històries educatives, en les quals l’element sonor proporciona experiències immersives.

L’habitació màgica és el primer dels contes pels quals ha apostat Conte Viu. Es tracta d’una història ideada per la Carla Puig, una noia de 12 anys de l’escola Tecnos de Terrassa, guanyadora d’un concurs organitzat entre els centres docents. La seva narració s’ha guionitzat, sonoritzat, interpretat i enregistrat professionalment amb un resultat final que es pot escoltar a plataformes com Spotify, SoundCloud i YouTube, entre d’altres.

Conte Viu ha ideat un nou format de narració de contes amb una experiència immersiva per a tots els sentits que combina teatre musical, la ficció sonora i l’audiollibre. El projecte pretén donar visibilitat a diferents col·lectius menys representats i posa el focus en els infants de 6 a 12 anys incentivant la passió per l’escriptura i l’entreteniment literari per a tota la família.

Un estiu sense pantalles

L’habitació màgica explica la història de l’Anna, una nena de deu anys desperta i molt aficionada a les tecnologies. El que l’Anna no sap és que està a punt de passar tot l’estiu a casa els avis sense cap mena de tecnologia: ni mòbil, ni tauleta, ni res. El relat explora l’equilibri entre el món analògic i el de les tecnologies a través del misteri, enigmes i una amistat molt especial.

En l’escenificació del conte prevista a l’Auditori Municipal de Terrassa, les veus dels narradors dels protagonistes (Pau Oliver, Laura Bacaria, Enric Culubret, Ricard Serra i Carme Roca) aniran acompanyades de les cançons interpretades en directe per l’OH! (Orquestra Simfònica d’Exalumnes del Conservatori de Terrassa). Les entrades es poden comprar al web d’Entradium. Hi haurà una edició especial física del conte allà mateix.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Altres notícies que et poden interessar...