Publicitat

Les piscines municipals de Terrassa tornen a obrir amb restriccions

Les instal·lacions de Vallparadís, les Arenes, Sant Llorenç i la Maurina obriran el divendres 24 de juny i fins al diumenge 4 de setembre
Piscina de Vallparadís | (c)
AINHOA SANTIN
info@petitterrassa.cat
Comparteix aquesta notícia

La normalitat encara no arribarà a les piscines municipals de Terrassa aquesta temporada de bany. L’Ajuntament de Terrassa ha decidit mantenir algunes restriccions com els torns de matí i tarda i la supressió dels abonaments de temporada. Les instal·lacions de Vallparadís, les Arenes, Sant Llorenç i la Maurina obriran el divendres 24 de juny i fins al diumenge 4 de setembre.

Com l’any passat, s’establiran dos torns de bany per garantir l’accés al màxim nombre de persones: un serà de matí (10.30 a 14.10) i un de tarda (15.30 a 19.10) i no serà possible comprar abonaments de temporada. Els vestidors estaran oberts durant tot el dia sense cap restricció.

Enguany, es recupera el servei de bibliopiscines on els usuaris tindran accés a un catàleg de llibres i revistes durant les hores de bany gràcies al suport i la col·laboració de les biblioteques municipals de la BCT Xarxa.

Entrades i reserva prèvia del servei de pícnic

Els menors de 14 anys podran accedir gratuïtament a la piscina i l’entrada general tindrà un preu de 2,50€. Els majors de 65 anys (i jubilats) pagaran 2,00€ i s’haurà d’acreditar a la taquilla. Tindrà un preu d’1,75€ per a esplais i campus esportius i una targeta multibany de 20€ que inclou 10 entrades.

Les entrades es podran adquirir a través del web de l’Ajuntament amb tres dies d’antelació o a les mateixes taquilles. De dilluns a divendres, una part de l’aforament de les piscines municipals es reservarà a garantir les activitats de Casals d’Estiu i Campus Esportius.

El servei de pícnic estarà disponible només amb reserva prèvia i es podrà disposar només d’una hora la taula al matí ( d’11.00 a 14.00) o a la tarda (17.00 a 19.00).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Altres notícies que et poden interessar...