L’Escola d’Educació Especial Crespinell comptarà amb més espais per a desenvolupar les seves activitats

L’Ajuntament de Terrassa ha optat per cedir l’antiga Escola Germans Amat per resoldre els seus problemes
Pati de l’Escola d’Educació Especial Crespinell | (c) Pàgina web Crespinell
AINHOA SANTIN
info@petitterrassa.cat
Comparteix aquesta notícia

L’Escola d’Educació Especial Crespinell tindrà més espais on desenvolupar la seva activitat gràcies a l’Ajuntament qui cedirà part de l’antiga Escola Germans Amat. Des de fa anys, l’equipament demanava més terreny per poder resoldre les necessitats d’espai. Un cop tot formalitzat, les dependències disponibles serien el mòdul superior de l’antiga Escola Germans Amat i el seu pati, ubicat a la cantonada dels carrers de Mallorca i de Calderón de la Barca i amb accés per aquest segon carrer. Serà Crespinell qui assumeixi els costos de les actuacions necessàries per adaptar els edificis cedits.

Crespinell és una escola d’educació especial concertada per Educació de la Generalitat, amb més de 40 anys de trajectòria i gestionada per una cooperativa de persones sòcies treballadores. Actualment, acull més de 60 alumnes en un edifici de lloguer ubicat al carrer Pantà, que no reuneix les condicions òptimes.

La regidora d’Educació, Teresa Ciurana, ha explicat que “una entitat capdavantera en inclusió educativa i tan arrelada a la ciutat com Crespinell mereix tot el suport per mantenir el seu projecte educatiu i així, garantir una oferta de places d’educació especial suficient a Terrassa”.

Aquest compromís dona continuïtat al que van contraure l’anterior mandant per trobar-li una sortida factible als problemes d’espai de la Crespinell. Inicialment, el projecte plantejava traslladar les dependències municipals del mateix carrer del Pantà, però els espais no oferien les condicions necessàries i ha calgut buscar alternatives. Arran de la pandèmia, el centre va traslladar a l’Escola Font de l’Alba el programa de transició al treball. Per fi, la seva destinació final serà a l’antiga Escola Germans Amat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Altres notícies que et poden interessar...