Obert el període de sol·licituds de beques menjador pel curs 2022-2023

La presentació de sol·licituds es farà via telemàtica fins al 13 de maig, inclòs
Nens al menjador a un centre educatiu de Terrassa | (c) Petit Terrassa
AINHOA SANTIN
info@petiterrassa.cat
Comparteix aquesta notícia

L’Ajuntament de Terrassa ja ha obert la convocatòria per a sol·licitar les beques menjador per al curs 2022-2023. La presentació d’aquestes sol·licituds es farà de forma telemàtica fins al 13 de maig inclòs.

A partir d’aquesta setmana, les famílies que van sol·licitar l’ajut de menjador durant aquest curs escolar rebran un missatge de text al telèfon mòbil amb l’enllaç de l’esborrany de l’ajut, que caldrà revisar de forma detallada i validar-ho, en cas que totes les dades siguin correctes. Si es vol presentar alguna esmena a l’esborrany, s’haurà de fer a través de la Seu Electrònica de l’Ajuntament de Terrassa.

Per a les famílies que vulguin tramitar una nova sol·licitud o no han rebut l’esborrany ho podran fer fins al 13 de maig, a través del formulari que trobaran a la Seu Electrònica de l’Ajuntament de Terrassa. En els casos de noves sol·licituds hauran de presentar el DNI, passaport o NIE de l’infant sol·licitant i de les persones progenitores o tutores, així com el número d’identificació de l’alumne/a (IDALU). En cas que les persones progenitores estiguin separades, també caldrà presentar el conveni de regulació amb la pensió d’aliments o compensatòria establerta. Així mateix, també caldrà la presentació de documentació acreditativa en casos d’acolliment legal o en situacions de violència masclista.

Aquestes ajudes econòmiques cobreixen des del 70% fins a la totalitat del menjador establert, segons els barems de l’escola pública. En el cas de les famílies monoparentals, l’Ajuntament valorarà cada situació, en cas que l’ajut no hagi estat atorgat per la Generalitat per barems econòmics.

Durant el curs 2021-2022 s’han rebut un total de 7.634 sol·licituds d’ajuts per a cobrir la despesa de menjador escolar, de les quals s’han concedit 6.322.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Altres notícies que et poden interessar...