Oberta la convocatòria d’ajuts per alumnes amb Necessitat Específica de Suport Educatiu

El termini de sol·licituds tancarà el 30 de setembre
Foto recurs d’una professora amb alumnat d’educació especial | Petit Terrassa
AINHOA SANTIN
info@petitterrassa.cat
Comparteix aquesta notícia

La Generalitat de Catalunya ha obert la convocatòria per sol·licitar els ajuts per alumnat amb Necessitat Específica de Suport Educatiu. Les beques van adreçades a famílies amb nens i joves que precisen necessitats especials derivats d’alguna discapacitat o trastorn del llenguatge o de l’espectre autista. El termini és fins al 30 de setembre.

La convocatòria va dirigida als alumnes de tots els nivells d’educació, excepte per als qui cursen estudis universitaris. L’alumne ha de tenir mínim dos anys complerts i s’acceptaran als menors d’aquesta edat sempre que els equips corresponents certifiquin que l’infant necessita una escolarització primerenca.

Els alumnes han d’estar matriculats en un centre específic, unitat d’educació especial d’un centre ordinari o en un centre ordinari que escolaritzi alumnes que presenten necessitats educatives especials. D’altra banda, per a rebre el subsidi es requereix ser família nombrosa de qualsevol categoria.

Els alumnes amb altes capacitats intel·lectuals i que requereixin alguna necessitat específica educativa també podran rebre l’ajut. Cal que estiguin cursant qualsevol nivell educatiu (excepte estudis universitaris) i ser major de 6 anys.

Es pot sol·licitar l’ajuda i consultar requisits i documentació en aquest enllaç. S’haurà de lliurar el resguard de la sol·licitud de beca a la secretaria de l’escola abans del 26 de setembre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Altres notícies que et poden interessar...