Publicitat

‘Pintem amb llum el Nadal’, una acció de lightpainting per il·luminar les festes terrassenques

Comparteix aquesta notícia
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

REDACCIÓ | L’Ajuntament de Terrassa ha inclòs en la programació nadalenca l’activitat Pintem amb la llum el Nadal! que tindrà lloc el dissabte 11 de desembre (entre les 19.00 i les 23.00) a la plaça del Rector Homs. Es tracta d’una lightmob experience, és a dir, la creació d’una obra artística lumínica amb llums, música i colors en què es comptarà amb la participació ciutadana. 

Basada en el lightpainting, Pintem amb la llum el Nadal proposa la creació col·laborativa d’una obra artística a partir de diversos tipus de llums, mitjançant una fotografia de llarga exposició i una càmera instal·lada en alçada. El llenç serà a la plaça del Rector Homs i es projectarà en directe a la façana de l’Església de Sant Pere, per tal que el públic pugui veure el resultat final lumínic en directe. 

L’acció es repetirà tres vegades (19.00, 20.00 i 21.00) i cada sessió serà de 45 minuts. Per participar, cal  reservar entrada per a una de les tres sessions a través de la plataforma Entràpolis. L’aforament serà d’un màxim de 100 persones per torn. Caldrà arribar 15 minuts abans de la sessió.

Sota la direcció de lightpainters internacionals Frodo DKL i Sfhir, els participants disposaran d’una llanterna com a pinzell de llum seguint les indicacions de l’equip. Després de la sessió, Frodo DKL realitzarà obres de lightpainting amb el públic que vulgui endur-se una fotografia de record

Les notícies més vistes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Altres notícies que et poden interessar...