Publicitat

Ses Majestats els Reis d’Orient tornaran a enviar missatges personalitzats als infants de Terrassa

Comparteix aquesta notícia
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
El Rei Negre, a la Cavalcada de Terrassa de 2019 | Petit Terrassa

REDACCIÓ | Per segon any consecutiu, els nens i nenes de Terrassa podran rebre un missatge personalitzat en vídeo dels Reis d’Orient. El projecte compta amb un equip de producció audiovisual i un software dissenyat específicament per emprenedors locals per transmetre els missatges de Ses Majestats als petits i petites terrassenques i s’ha posat en marxa novament gràcies a la col·laboració entre l’Ajuntament i el Centre Cultural El Social. La data màxima per fer la petició dels vídeos serà el 25 de desembre (22.00). 

Els pares poden demanar un vídeo personalitzat mitjançant aquest formulari en línia. Cal assenyalar l’escola, el barri de residència i característiques dels infants com els aspectes a ressaltar o a millorar del seu comportament. D’aquesta forma, el missatge serà el més personalitzat possible. Es tracta d’un projecte creat i pensat per als infants de Terrassa i per aquest motiu, el formulari requereix, d’entrada, estar donat d’alta al padró de la ciutat. En el cas de les persones que visquin a Terrassa, però que per qualsevol motiu encara no estiguin empadronades a la ciutat, el mateix formulari permetrà continuar omplint les dades i rebre el vídeo omplint una casella inclosa específicament per a aquests casos.

El formulari recollirà les peticions de les famílies fins al dia 25 de desembre (22.00). A partir d’aquest moment es tancaran les inscripcions i es començarà a treballar en els missatges que les famílies rebran per correu electrònic al llarg del dia 5 de gener mitjançant un enllaç únic que podran compartir amb la família i els amics. 

Les notícies més vistes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Altres notícies que et poden interessar...