Publicitat

Cap de setmana de rues de Carnestoltes a Terrassa

La Rua del 45e Carnestoltes, dissabte a la tarda; i la Rua Infantil, diumenge al matí, marquen la recuperació de les celebracions que van quedar pendents el febrer
EL Carnestoltes del 2021 | (c) Cofraria Mascarada
REDACCIÓ
info@petitterrassa.cat
Comparteix aquesta notícia

Terrassa desenvolupa aquest cap de setmana una part de les celebracions del Carnestoltes que no es van poder dur a terme el mes de febrer, entre les quals hi ha les rues de dissabte i diumenge pels carrers del
centre de la ciutat
. El programa, organitzat per la Confraria Mascarada en col·laboració amb l’Ajuntament s’iniciarà dissabte amb la rua de Carnestoltes en la que prendran part una vintena de comparses i que sortirà (18.45) de l’avinguda de Josep Tarradellas (davant de la plaça de les Magnòlies) per finalitzar al carrer Major passant abans per la rambla d’Ègara, el Portal de Sant Roc, el Raval de Montserrat, la plaça de la Font Trobada, el carrer dels Gavatxons o la plaça Vella.

Durant el seu pas pel Raval de Montserrat, està previst que l’alcalde Jordi Ballart i la regidora de Cultura, Rosa Boladeras rebin Ses Majestats del Carnestoltes el Rei Colorín i la Reina Flora al balcó de l’Ajuntament i els lliuri la clau de la ciutat.

Aquest any, la comparsa que encapçalarà la Rua del 45è Carnestoltes de Terrassa, serà Amics Mompalet i el pregó anirà a càrrec del periodista i guionista i productor de programes de ràdio i televisió, Oriol Carreras. La rua, que es preveu que s’acabi sobre les 22.00, comportarà el 22 punts de control i tall de carrers.

Rua infantil
L’endemà diumenge (11.00) serà el torn de la Rua Infantil, en la que hi participaran un total de 4 comparses infantils i 18 adultes. La desfilada s’iniciarà a la Rambla d’Ègara amb Pau Claris i finalitzarà a la plaça Nova, passant pel carrer Iscle Soler, Unió, el carrer Major, la plaça Vella, el carrer de l’Església i carrer del Portal Nou. Al migdia (12.30) tindrà lloc la tradicional festa infantil a la plaça Nova amb les actuacions de Karla amb K i Alex Marteen, el lliurament de premis i lectura del pregó a càrrec de l’Escola Enxaneta.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Altres notícies que et poden interessar...