Terrassa acomiadarà l’any amb una gran festa a la Seu d’Ègara

Teresa Yanet i la companyia Óscar Bueno amenitzaran la celebració abans i després de la rebuda de l’any
La Seu d’Ègara | Cedida
AINHOA SANTIN
info@petitterrassa.cat
Comparteix aquesta notícia

Terrassa celebrarà el cap d’any amb un acte de benvinguda de l’any 2023 a la Seu d’Ègara. La nit del 31 de desembre, les persones que vulguin celebrar l’entrada d’any només hauran de portar el raïm per complir amb la tradició de les campanades. Es podrà accedir lliurement a la plaça Rector Homs a través del carrer Major de Sant Pere, el carrer de la Rectoria, el carrer de Joan Duch i el carrer de la Creu Gran.

La cantant i compositora cubana Teresa Yanet encetarà la festa amb un concert de diferents estils musicals per convidar a tothom a acomiadar aquest any. Una mica abans de les dotze, la companyia Óscar Bueno introduirà les campanades de Cap d’Any, fins que arribats a les 00.00, l’església de Sant Pere les farà sonar i posarà el so a l’inici del 2023.

La companyia d’Óscar Bueno serà qui inauguri el nou any amb l’espectacle Videoclip de Cap d’Any: Karaoke 2023 amb cançons de totes les èpoques. Serà una activitat de karaoke a l’aire lliure i es projectarà una gran pantalla. Amb la lletra de cançons molt conegudes per tothom, convidarà les persones assistents a cantar i ballar al ritme dels temes icònics de la història. La festa es preveu que s’acabi a les 01:30.

Dispositius previstos

Un dispositiu de seguretat controlarà el desenvolupament de l’activitat. No es podrà accedir amb ampolles i gots de vidre. A més, s’instal·laran contenidors que es retiraran el dia 1 de gener al matí.

Pel que fa a la mobilitat, la nit del dia 31 estarà operatiu el servei Bus Nit de Tmesa, que fa un recorregut circular entre la rambla d’Ègara i les avingudes de Barcelona, Jaume I i l’Abat Marcet, passant per Can Jofresa. Aquest servei de transport nocturn comptarà, a més, amb el servei de “parada intermèdia”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Altres notícies que et poden interessar...