Publicitat

Terrassa Street Art representa l’espectacle final ‘L’idioma de la Pau’ el divendres 7 de juliol a Vallparadís

terrassa street art
Comparteix aquesta notícia
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
terrassa street art
El regidor de cultura Jordi Flores amb el director artístic de TSA Joan Martínez Colás | (c) Petit Terrassa

El projecte d’art comunitari Terrassa Street Art finalitza la segona edició amb l’espectacle final titulat ‘L’idioma de la Pau’, que es representarà el divendres 7 de juliol a les 21:30 h, a l’Escenari Vela del Parc de Vallparadís. L’espectacle és el resultat final del Terrassa Street Art, un projecte que durant quatre mesos ha apropat el món de la cultura i de les arts escèniques a tota la ciutadania en diferents equipaments públics. El concert comptarà amb “un elenc d’artistes formidable, en un espai de convivència on s’hi desenvoluparà molta creativitat”, assegura Joan Martínez Colás, director artístic del Terrassa Street Art.

L’espectacle, que durarà una hora i mitja aproximadament i “serà un collage de tots els estils de música”, assegura Martínez. Els nois i noies que han participat al Terrassa Street Art compartiran escenari amb artistes professionals terrassencs i nacionals de molta qualitat, com Salva Racero (ex cantant de Lax’n’Busto), el grup reagge Adala, Laia Camps, Josep Jarque, Monika Lao, Merche Handrich, Atenea Carter, Aida Sstrings, el raper més apassionant de Terrassa Mohi Lee, Aissa Moumen, Another Way, el cantautor David Garrido, Terrassamba i The Collagers, aquests últims són els nanos que han participat al Terrassa Street Art.

Hi han participat un total de 400 usuaris al Terrassa Street Art, dels quals només una setantena d’aquesta pujaran a l’escenari per actuar en l’espectacle final.“El concert és la segona part d’un projecte que vem començar el mes d’abril, assajant a les biblioteques, els centres cívics i casals de barri”, explica Martínez Colás. “A l’assaig general no hi participaran tots”, molts d’ells són menors d’edat, o els fa vergonya actuar davant de tothom, per això els organitzadors remarquen que “el més important és haver participat en el procés”. Estan molt satisfets de que en aquesta segona edició, “actuaran molts nens que l’any passat no van voler venir a l’actuació final”, assegura Laia Camps.

El concert serà “una vivència artística molt superior a la de l’any passat”, assegura Martínez. Un esdeveniment que comptarà amb un equipament tècnic i una posada en escena també molt més espectacular que l’any anterior. The Collagers faran un total de 7 números de cant i ball acompanyats d’un munt d’artistes de molta qualitat, en “un espai de convivència cívic que és la Pau”, explica Martínez.

El Terrassa Street Art desperta passions

Als tallers del Terrassa Street Art participen persones amb perfils de tot tipus, “des de nens que feien cursos superiors de piano, fins a nens que no havien estudiat mai música, de fet, aquests últims eren el 95% dels usuaris”, explica Laia Camps, coordinadora del projecte i artista convidada. “Molts d’ells eren nois i noies que, per diferents circumstàncies, no havien viscut mai la cultura de primera mà”, explica Camps, molt satisfeta d’aquests tallers, en els que “els hem fet cantar en àrab, anglès, català i castellà, els hem fet ballar coreografies i s’ho han sentit molt seu”. “Hem sortit a carrer a buscar la gent. Hi ha molta gent allà fora amb molt de talent i no ho saben. Els hem despertat una passió, alguns fins i tot m’han arribat a dir que volen cantar òpera”, explica emocionada.

Terrassa Street Art està organitzat conjuntament per Barcelona Classic Concert amb el suport de l’Ajuntament de Terrassa mitjançant el programa del Servei de Cultura ‘Cultura al Territori’.

Les notícies més vistes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Altres notícies que et poden interessar...