Un fòrum ciutadà decidirà la governança del projecte Terrassa Aprèn

La jornada de consulta es farà el 22 de novembre a les 17.30 al Vapor Universitari
Alumnes d’ESO fent classe a un institut de Terrassa | Cedida
AINHOA SANTIN
info@petitterrassa.cat
Comparteix aquesta notícia

L’Ajuntament organitzarà el dimarts 22 de novembre un fòrum ciutadà al Vapor Universitari amb l’objectiu de definir els reptes de futur i la governança del projecte educatiu Terrassa Aprèn. Aquest programa té la finalitat d’implicar tota la ciutat en l’educació com a motor de canvi creant dinàmiques de col·laboració entre agents que expressin les problemàtiques detectades. Aquest fòrum ciutadà està obert a totes les persones, sense diferenciar entre professions ni edats.

El projecte va arrencar amb una primera diagnosi tècnica i ha avançat amb jornades per a professionals dels serveis municipals i les entitats de la Xarxa Terrassa Educa i al maig, es van crear grups de treball formats per a professionals d’educació, de l’Administració, dels AFA i altres agents.

El fòrum ciutadà, una eina d’escolta activa per la societat

Aquests grups han abordat diferents reptes durant les seves trobades i ara presentaran els resultats del seu treball al fòrum ciutadà. La jornada començarà a les 17.30 amb la benvinguda institucional, a càrrec de l’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart; la secretaria de Transformació Educativa, Núria Mora i el diputat d’Educació de la Diputació de Barcelona, Josep Monràs.

Tot seguit, el sociòleg Xavier Bonal farà la conferència L’èxit educatiu, equitat i entorn i en acabar, es presentarà tota la feina realitzada pels grups de treball de Terrassa Aprèn. En aquell moment, els participants de tots els nivells acordaran elevar les propostes pertinents al Consell Escolar Municipal i es proposaran nous grups de treball que formulin nous reptes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Altres notícies que et poden interessar...