Sortegem invitacions per veure ‘Embrossa’t’ en família aquest diumenge

Comparteix aquesta notícia
'Embrossa't', de la Cia. Addaura Teatre Visual
‘Embrossa’t’, de la Cia. Addaura Teatre Visual

Aquest diumenge, 8 d’abril,  tindrà lloc el darrer espectacle de sala de la Temporada Municipal de Teatre Familiar de La Xarxa de Terrassa. Serà ‘Embrossa’t’, de la Cia Addaura, una proposta inspirada en la poesia visual de Joan Brossa, que es podrà veure al Teatre Principal. Si sou del Club Petit Terrassa, podeu guanyar la invitació familiar (per a dos adults i dos nens) que sortegem, i anar convidats a passar una estona molt divertida en família.

Un dels elements clau del muntatge que ha escollit la companyia són les lletres de l’alfabet. Primer, perquè els infants, a les escoles s’inicien en l’aprenentatge d’aquestes i els són summament familiars. I segon, perquè les lletres són molt significatives en l’obra de Brossa. Tant que aquestes poden significar per elles mateixes i passar a ser portadores de valors expressius ben diversos. D’entre totes, la lletra A, és la més reiterada, donat que és la primera lletra de l’alfabet i, per tant, és la porta per on entra la literatura.

El sorteig d’invitacions es farà entre tots els membres del Club Petit Terrassa. Si ja estàs registrat no cal que facis res més, participes automàticament. I si encara no ho estàs, a què esperes? Fes-ho ara clicant aquí i optaràs a guanyar aquestes invitacions! A més, si ets membre del Club rebràs periòdicament les nostres newsletters amb tota la informació que et cal sobre l’actualitat familiar a Terrassa, descomptes i promocions, per tal que no et perdis res!

El sorteig es realitzarà entre tots els usuaris registrats al Club Petit Terrassa fins el divendres 05/04/2018 a les 10 del matí. El guanyador es notificarà via mail i es publicarà als perfils del Petit Terrassa a les xarxes socials. El guanyador o guanyadora haurà de notificar l’acceptació del premi per mail en el termini indicat. En cas contrari, el regal s’oferirà als membres del Club que resultin escollits com a guanyadors-reserva. Per gaudir de les localitats caldrà identificar-se amb el DNI a la taquilla del Teatre Principal.

Les notícies més vistes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Altres notícies que et poden interessar...