El Govern Municipal vol convertir el Consell Escolar Municipal en el Consell de l’Educació de Terrassa

Així, ho va exposar la regidora Teresa Ciurana al plenari del mes de novembre.
Foto d’arxiu d’alumnes a l’escola | Pixabay
REDACCIÓ
info@petitterrassa.cat
Comparteix aquesta notícia

El Govern Municipal de Terrassa vol obrir el Consell Escolar Municipal (CEM) a altres agents educatius i convertint-lo en Consell de l’Educació de Terrassa, amb l’objectiu d’eixamplar el seu abast i la seva representativitat. Així, ho va exposar la regidora Teresa Ciurana al plenari del mes de novembre.

En paraules de la regidora: “A dia d’avui, tothom ja sap que l’educació va molt més enllà de l’escola. Aquest Ajuntament ho té clar, per això és membre de l’Aliança Educació 360 des del 2018, per això potenciem l’educació fora de l’aula i per això veiem que un consell escolar no és suficient. Hem de fer un pas endavant i incloure tothom per crear un veritable debat ciutadà sobre l’educació”.

En aquest sentit, el nou Consell d’Educació incorporaria altres agents com els de lleure i esport, les llars d’infants privades, Aula Gran, les universitats i diferents serveis municipals que tenen relació amb
l’educació, com ara Cultura, Solidaritat i Cooperació, LGTBI+, etc. Aquest nou Consell també passaria a ser l’òrgan de governança d’educació a Terrassa, el qual faria les seves gestions comunes com escoltar a tots els agents implicats, aprovar la creació de grups de treball, recollir les aportacions i traslladar-les al Ple Municipal.

La iniciativa de transformar el CEM en Consell de l’Educació s’emmarca en el projecte Terrassa Aprèn, que l’Ajuntament està desenvolupant des de fa un any amb la implicació d’escoles, professionals de l’educació, famílies i entitats de tota mena.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Altres notícies que et poden interessar...