Les piscines municipals donen la benvinguda a l’estiu un dia abans de la nit de Sant Joan

Vallparadís, Les Arenes, Sant Llorenç i la Maurina engeguen una temporada marcada per la reparació de les instal·lacions, ara trastocades per la sequera
RUBÉN ESTÉVEZ
info@petitterrassa.cat
Comparteix aquesta notícia

Després dels petards, arriben les remullades. I és que les piscines municipals de Vallparadís, les Arenes, Sant Llorenç i la Maurina inicien nova temporada el dissabte 22 de juny, allargant-se fins al diumenge 1 de setembre. L’Ajuntament de Terrassa ha pogut garantir els tradicionals 72 dies de bany, malgrat els nombrosos desperfectes que ha deixat l’absència de manteniment de les instal·lacions, l’any passat, a causa de la sequera, el que s’ha traduït en incidències a certes vàlvules ubicades en els fons de les piscines o en desperfectes en l’enrajolat del vas. Les afectacions es veuran reparades pel dia d’inauguració.

Afortunadament, les reparacions no es traslladaran a l’usuari. Això sí, l’entrada serà gratuïta pels menors de sis anys (que no als 14), sempre que aquestes vagin acompanyades d’una persona major d’edat (amb un màxim de 4 menors per adult). Per la resta, la canalla de 7 a 13 anys haurà de pagar 2,50 €, l’entrada general serà de 3,00 € i a partir dels 65, en persones jubilades o en usuaris amb discapacitat superior al 33%, pagaran a preu de petit (2,50 €). Per a escoles i casals, només pagaran dos euros, mentre que la targeta de 10 usos valdrà 25 €, cinc més que l’any passat.

Totes les modalitats es poden reservar online amb tres dies d’antelació al moment en què es vulgui fer ús de la instal·lació, a més de la taquilla convencional. A més, serà el cinquè any consecutiu que s’obre el servei en dos torns de bany, de matí i de tarda, no posant-se a la venda cap mena d’abonament de temporada ‘amb l’objectiu d’oferir més oportunitats de bany a la ciutadania’, segons el govern local.

Les persones que hagin adquirit una entrada prèviament i no puguin fer-ne ús, la podran anul·lar fins dues hores abans del torn de bany que correspongui (màxim a les 8.30 h al torn de matí i les 13.30 h al de tarda). L’import de les entrades anul·lades passarà a un abonament moneder que podrà utilitzar-se en la compra de noves entrades.

L’any passat, el consistori va introduir la mesura d’haver de reservar taula a l’àrea de pícnic per poder-ne fer ús a qualsevol de les quatre piscines municipals, obligació que es mantindrà en aquesta temporada. Es podrà disposar de la taula durant un temps màxim d’una hora a escollir entre les franges horàries disponibles a la web.

D’altra banda, el servei de guarda-roba estarà disponible per dipositar objectes com neveres portàtils, bosses amb menjar o cascos. Com sempre, en cap cas es podran guardar bicicletes, vehicles de mobilitat personal o similars, tenint uns espais específics habilitats fora dels recintes.

Les notícies més vistes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Altres notícies que et poden interessar...